Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Werken bij KIBO Accountants

Hou jij naast de cijfers ook van het ondernemerschap? Kom KIBO dan helpen om hun klanten te verbazen. Denk mee over hoe zij hun onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij zetten de vacatures voor jou op een rijtje.

Innovatie- en Automatiseringspecialist

Middelharnis 40 uur

Bij KIBO hebben we de mentaliteit van een topsporter. We zetten door, waar anderen afhaken voor hun klanten. We zijn gefocust, want met focus pakken we extra meters, voor onze klanten. We zoeken de randjes op van het maximum haalbare, m.b.t. innovatie voor ons én onze klanten. Sluit je je aan bij ons team als Innovatie- en Automatiseringsspecialist?

Relatiebeheerder

Middelharnis 40 uur

KIBO is op zoek naar een relatiebeheerder. Help jij mee onze klanten zichzelf te verbazen? Ze te laten doen wat ze nooit gedacht hadden? Adviseer je zowel op fiscaal, organisatorisch en financieel gebied als op personeelsgebied? Ga bij KIBO aan de slag!

Junior Belastingadviseur

Middelharnis 40 uur

Net afgestudeerd of als werkstudent of junior adviseur gewerkt? Bij KIBO Accountants ben je meer dan welkom. Als Junior Belastingadviseur ga jij je eerste stappen maken binnen de accountantswereld bij een dynamische, maar vooral informele en fijne organisatie met klanten uit het MKB. Hier staan natuurlijk mooie voorwaarden tegenover. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Belastingadviseur

Middelharnis 40 uur

Ben jij een Adviseur die graag voor klanten werkt die winnaars zijn? Dan zit je bij KIBO goed! Als Belastingadviseur help en adviseer jij MKB ondernemingen die ambities hebben en willen groeien. Het zijn stuk voor stuk ondernemers die passie hebben voor hun werk en dat merk je in de gesprekken en de onderlinge contacten. Ons fiscale team in Middelharnis zoekt een Belastingadviseur met een afgeronde wo-opleiding FE/FR. Is deze rol op jouw lijf geschreven? Lees dan gauw verder.

Assistent Accountant

Middelharnis 40 uur

Help jij, als Assistent Accountant, graag mee de ondernemers zichzelf te verbazen en het beste uit zichzelf te halen? Dat is precies wat we bij KIBO te bieden hebben als Accountants. Wij verbazen graag onze klanten die -net als wij- passie hebben voor hun vak. Sta je te popelen om een volgende stap in je carrière te zetten? Lees gauw verder of KIBO bij je past!

Accountant AA

Middelharnis 40 uur

Zeggen mensen vaak dat je goed bent met cijfers? Weet jij rapportages te realiseren en dit door te vertalen naar een waardevol advies? Als Accountant AA bij KIBO Accountants voegen ze je dan graag toe aan het team. Met o.a. een mooi salaris, mogelijkheid tot thuiswerken en een goede pensioenregeling staan ze klaar om je te ontvangen.

Wil je meer informatie over KIBO en de vacatures?

Neem contact op met Stephanie de Roo.

Stephanie de Roo