Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures Tholen

Ben jij woonachtig op het eiland Tholen of woon je in de omgeving? Bij Modoc hebben we verschillende vacatures die voor jou interessant zijn. De vacatures in Tholen zijn functies voor de lange termijn, waar duurzame arbeidsrelaties het uitgangspunt zijn.
vacatures Tholen
Vacatures Tholen

Werken in Tholen

Zowel de starter, de young professional en de senior medewerker/manager kunnen bij onze talentrecruiters en loopbaanadviseurs terecht voor werk in Tholen. De Zeeuwse banen hebben we in bemiddeling en graag maken we de juiste match op basis van persoonlijke klik, werkcultuur en natuurlijk je wensen en behoeften.

 

We kijken graag verder dan je cv. Met een toekomstgerichte visie denken we samen na over waar je naar toe wilt binnen je loopbaan in plaats van alleen te kijken naar je werkverleden. Een vaste baan waarin werkplezier voorop staat en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Vanuit jouw behoeften linken we je aan de vacatures in Tholen en omgeving.

Vacatures Tholen

Banen in Tholen

De werkgevers in Tholen lopen uiteen, waarbij de rode draad voor ons ligt in het goed werkgeverschap. We vinden het belangrijk dat werkgevers goed zijn voor hun medewerkers en werken dan ook alleen samen met organisaties die hierop aansluiten. Onze focus ligt op de kantoor- en managementfuncties binnen Zeeland en West-Brabant. Met ons kantoor in Tholen hebben we dan ook een groot netwerk in deze omgeving voor vacatures die bij jou passen.

Vacatures Tholen

Vacatures Tholen - branches

Zoals aangegeven ligt onze focus op de kantoor- en managementfuncties bij bedrijven waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Dit zorgt er dus ook voor dat we ons niet vast richten op specifieke branches, maar breed kijken naar organisaties die aansluiten op onze visie. Wel zien we in Tholen veel bedrijven uit de volgende branches:

  • Logistiek
  • Productie
  • Food
  • Techniek
  • Bouw

 

Neem vooral eens een kijkje bij al onze vacatures in Tholen en omgeving.

Samen boeken we vooruitgang in jouw carrière

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem eens contact op met onze recruiters en coaches, zodat we samen aan jouw carrière werken. Dit kan door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of juist door de diepgang in te gaan met een loopbaancoach. De vacatures in Tholen nemen we samen door om de werkgever te vinden die bij je past.

Christel Dobbelaar