Vacatures Tholen

 

Ben jij woonachtig op Tholen of woon je in de omgeving? Bij Modoc hebben we dan verschillende vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Onze vacatures Tholen zijn op te delen in verschillende vakgebieden, opleidingsniveaus, carrière-niveaus en dienstverbanden. Ben jij een starter of barst je juist van de ervaring? Voor beide categorieën kun je bij Modoc Tholen terecht. Daarnaast ligt Tholen redelijk centraal tussen Zeeland en West-Brabant, waardoor we zeker ook vacatures in Roosendaal, Bergen op Zoom en omgeving hebben én vacatures in Zeeland in bemiddeling hebben. Vind de vacature die bij jou past!

 

Logistieke vacatures Tholen

In de logistiek vind je een grote variatie aan functies en daardoor ook in vacatures. Je kunt onder andere aan de slag als logistiek medewerker, warehouse supervisor of logistics engineer. Bij diverse toonaangevende bedrijven in de regio van Tholen kun je aan de slag in de logistiek en ook zeker in de transport of productie (met een logistieke afdeling). Heb jij ervaring in deze branche of wil je de overstap maken? Neem dan eens contact op om de logistieke vacatures in Tholen te bespreken met onze collega’s.

 

Commerciële vacatures Tholen

Ben jij commercieel heel sterk of juist op administratief gebied commercieel ingesteld? Ook daarvoor kun je terecht bij de vacatures in Tholen, Zeeland en West-Brabant. Bekijk daarom het actuele aanbod en solliciteer vandaag nog om jouw droombaan bij de commerciële vacatures te vinden. Een aantal voorbeelden van salesfuncties die we in regio Tholen regelmatig in bemiddeling hebben zijn:

  • Accountmanager
  • Commercieel medewerker
  • Binnendienst medewerker
  • Customer Service medewerker
  • Commercieel Manager

 

Natuurlijk kun je niet alleen bij ons terecht voor commerciële en logistieke functies, maar ook voor bijv. technische functies, transportvacatures, administratieve functies en vacatures in de productie, bouw en financiën. Omdat er in Tholen en omgeving veel vacatures zijn binnen verschillende branches en vakgebieden, helpen we je bij Modoc graag op weg om de juiste keuze te maken. We leggen graag de link tussen je wensen, karakter en achtergrond om zo tot de beste match te komen met de vacatures in Zeeland. Als carrièremaker staan we voor je klaar, begeleiden we je graag en behouden we contact als je een nieuwe baan hebt gevonden via ons.

 

Startersfuncties of veel ervaring?

Ben je net afgestudeerd van je WO, HBO of MBO niveau 4 opleiding en op zoek naar een eerste baan in de regio Tholen? Onze recruiters, talentcoaches en accountmanagers bij Modoc ontdekken graag met jou waar je talenten en behoeften liggen. Samen kunnen we de eerste stap zetten binnen je loopbaan in Zeeland en West-Brabant. Ben je daarentegen al ervaren en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ook dan staan onze carrièremakers voor je klaar om de vacatures in Tholen te bespreken én andere mogelijkheden door te nemen. Maak vrijblijvend een afspraak via 0166-744015 of mail naar tholen@modoc.nl.

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin