Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures in de regio

Wij zijn de carrièremakers van West-Brabant & Zeeland, daarom vallen mooie werkgevers in de regio ons op. Werkgevers die aandacht hebben voor hun personeel, die aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan en die samen met hun medewerkers willen groeien en ontwikkelen. Ben jij degene die ze mogen toevoegen aan hun team?

Tekenaar Constructeur

Sint Maartensdijk 32 - 40 uur uur

Als Tekenaar Constructeur zit je bij een werkgever als Kelvion goed. Wij zijn een vooruitstrevende en innovatieve werkgever met oog voor jouw uitdagingen en ambities. Wil jij graag jouw ideeën kwijt kunnen binnen je werk om het voor iedereen efficiënter te laten werken? En vind jij het werken in een zelfsturend team een leuke uitdaging? Lees dan gauw verder.

HR Adviseur

Moerdijk 32 uur

Dit is jouw kans om te groeien in een afwisselende en internationale omgeving met een mensgerichte focus. Ben jij degene die de stap maakt naar HR-Adviseur binnen NewPort? Je bouwt mee aan een positieve werksfeer én jij herkent aanstormend talent die je weet te verbinden aan onze organisatie. Jezelf blijvend ontwikkelen, dat faciliteren we graag. Met flexibele werktijden pak jij de regie over jouw functie van HR-Adviseur.

Ga jij hier van op aan? Dan is dit jouw kans om je people skills als HR Adviseur bij NewPort in te zetten! En lees vooral verder wat we je nog meer te bieden hebben.

Teamleider Metaal

Etten-Leur 38.75 uur

Als Teamleider Metaal aan de slag met een vakbekwaam en hardwerkend team? Dan is werken bij Benjamin de beste keuze! Je werkt als Teamleider Metaal bij Benjamin, de expert in poedercoating, metaalbewerking en montage, aan innovatieve projecten waar collega’s hun uitdagingen uit halen. Naast een goede werksfeer, competitief salaris, bonusregeling en voldoende vakantiedagen, hebben we nog veel ander moois te bieden. Lees er hier meer over:

 

Productiemedewerker

Breda 40 uur

Werk jij graag met je handen, maar gebruik je ook graag je hoofd? Dan is de functie van Productiemedewerker in Breda iets voor jou. Met een mooi salaris tot wel €2600,- per maand ga je samen met je collega’s aan de slag om het productieproces zo soepel mogelijk uit te voeren.