Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures in de regio

Wij zijn de carrièremakers van West-Brabant & Zeeland, daarom vallen mooie werkgevers in de regio ons op. Werkgevers die aandacht hebben voor hun personeel, die aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan en die samen met hun medewerkers willen groeien en ontwikkelen. Ben jij degene die ze mogen toevoegen aan hun team?

Mechanisch Monteur

Hoogerheide 40 uur

Wil jij als Mechanisch Monteur werken binnen een fijne organisatie met daarbij een goed salaris, extra vakantiedagen en een bonus? Lees dan snel verder over deze functie bij C-Tech in Hoogerheide.

CNC Operator

Hoogerheide 40 uur

Word jij enthousiast van het bedienen en programmeren van CNC-machines? Als CNC Operator in Hoogerheide is het bezig zijn binnen de werkplaats iets wat bij jou past. Hier tegenover mag je een mooi salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een positieve werksfeer verwachten. Benieuwd wat C-Tech nog meer te bieden heeft?

Commercieel medewerker binnendienst

Halsteren 32-40 uur

Denk jij als Commercieel medewerker binnendienst in mogelijkheden? Werk je graag in een klein en betrokken team samen? Dan zit je bij Hydrosan goed. Bij Hydrosan waarderen we jouw kennis van de technische branche enorm. Kijk jij uit naar een afwisselende baan waarbij hybride werken is geïntegreerd binnen het beleid? Lees dan gauw verder.

Teamleider Inpak

Yerseke 32-40 uur

Voel jij je vertrouwd in een productieomgeving, heb je leidinggevende skills én werk je graag in een familiebedrijf? Naast hard werken is er ook ruimte is voor gezelligheid. De werksfeer is goed. Als Teamleider Inpak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van jouw collega’s en het waarborgen van optimale prestaties. Interesse in deze functie van Teamleider Inpak bij World of Oysters? Lees snel verder!

CAD tekenaar

Bergen op Zoom 40 uur

Is het maken van CAD tekeningen jou op het lijf geschreven? Bij UPTA Techniek in Bergen op Zoom ben jij, als CAD tekenaar, dé aanvulling op het team die ze nodig hebben. Met een enthousiast, jong team werk je samen aan installaties en teken jij de elektrische schema’s, de lay-outs en de installaties in AutoCad. Nieuwsgierig wat deze werkgever allemaal te bieden heeft? Lees snel verder.

Elektromonteur

Bergen op Zoom 40 uur

De slimme aanpakkers in de elektrotechniek, dat is UPTA techniek in Bergen op Zoom. In de functie van Elektromonteur heb je afwisseling in jouw werk doordat je projectmatig werkt en jij jezelf verder weet te ontwikkelen met de beste materialen en nieuwste technieken. Ons team is ambitieus en staat open voor nieuwe ideeën. Iedereen heeft dezelfde interesses voor het vak en dat zie je terug in het werkplezier dat iedereen hier beleeft.

Electrical Engineer

Hoogerheide 40 uur

Als Electrical Engineer bij C-Tech in Hoogerheide kom je te werken in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie. Met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen heb je een goede balans tussen werk en privé en heb je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie eigen te maken. Benieuwd wat deze functie inhoud? Lees het hieronder.

Software Engineer

Hoogerheide 40 uur

Samen werken, samen groeien en samen plezier maken doe je bij C-Tech. Met veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid maak jij je functie als Software Engineer helemaal eigen. Vanuit jouw ambities en sterke eigenschappen help je het team groeien. Nieuwsgierig wat C-Tech jou te bieden heeft? Lees dan verder.