Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures in de regio

Wij zijn de carrièremakers van West-Brabant & Zeeland, daarom vallen mooie werkgevers in de regio ons op. Werkgevers die aandacht hebben voor hun personeel, die aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan en die samen met hun medewerkers willen groeien en ontwikkelen. Ben jij degene die ze mogen toevoegen aan hun team?

Meewerkend voorman

Hoogerheide 40 uur

Het aansturen van werkplaatsmonteurs en zelf ook operationeel bezig zijn binnen de werkplaats is wat bij jou past. Jij weet als Meewerkend Voorman het overzicht te behouden, je teamleden te motiveren en klanten te verrassen. Hier tegenover mag je een mooi salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een positieve werksfeer verwachten. Benieuwd wat C-Tech nog meer te bieden heeft?

Electrical Engineer

Hoogerheide 40 uur

Als Electrical Engineer bij C-Tech in Hoogerheide kom je te werken in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie. Met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen heb je een goede balans tussen werk en privé en heb je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie eigen te maken. Benieuwd wat deze functie inhoud? Lees het hieronder.

Software Engineer

Hoogerheide 40 uur

Samen werken, samen groeien en samen plezier maken doe je bij C-Tech. Met veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid maak jij je functie als Software Engineer helemaal eigen. Vanuit jouw ambities en sterke eigenschappen help je het team groeien. Nieuwsgierig wat C-Tech jou te bieden heeft? Lees dan verder.

Mechanical Engineer

Halsteren 38 uur

Wil je mee groeien met de ambities van Hydrosan en als Mechanical Engineer deze uitdaging aangaan binnen een collegiaal en informeel team? Reikt jouw kennis specifiek in de hydraulische systemen, dan is dat een pré. Je ontwerpt en tekent vanuit een eisen pakket, welke je door vertaalt naar een ontwerp voor de productie afdeling. Hydrosan kan jouw specialistische kennis m.b.t. hydrauliek enorm waarderen. Interesse? Lees hier meer over deze functie:

Chauffeur C / CE

Etten-Leur 40 uur

Als chauffeur C/CE aan de slag voor JLN Transport. Je handen uit je mouwen steken om de verschillende opdrachtgevers waar je langs gaat te helpen met hun lading, is wat jij graag doet. De palletdistributie (met elektrische pompwagen) kent een leuke afwisseling tussen winkeldistributie als consumentenlevering. Lees hier verder wat we je kunnen bieden in deze functie en goede voorwaarden.

SHEQ medewerker

Oosterhout 40 uur

Je bezighouden met de kwaliteit binnen een productieomgeving is waar jij geen genoeg van kunt krijgen. Het borgen van de software, apparatuur en het doen van metingen is jouw dagelijkse bezigheid, zowel vanuit huis als vanuit de productie. Als SHEQ medewerker heb jij de flexibiliteit om jouw dag en uren zelf in te delen.

Magazijnmedewerker

Roosendaal 32-40 uur

Goed gevulde winkels beginnen bij jou! Jij bent de (stille) kracht achter de schermen om de schappen in de winkels te kunnen vullen. In het distributiecentrum in Roosendaal werk jij samen met je team om dagelijks de vrachten te vullen en de winkels te verblijden. Jij maakt niet alleen je collega’s blij, maar ook jezelf, want bij ALDI verdien je goed.

Chauffeur

Roosendaal

Goed gevulde schappen in de winkels. Daar ben jij mede verantwoordelijk voor! Yes, door jou kunnen we onze winkels bevoorraden en onze klanten blij maken met onze producten. Een mooi pluspunt is dat je er ook nog lekker geld mee verdient, want geld verdienen doe je bij ALDI.

Monteur

Steenbergen 40 uur

Techniek zit in je hart. Als Monteur kun je bij Inpieq jouw hart sneller laten kloppen. Je werkt graag zelfstandig en voor jou is geen uitdaging te groot. Heb je kennis van Hydrauliek en elektrotechniek, dan verwelkomd Inpieq je graag. Vind je het fijn om bij een klein en betrokken team aan te sluiten waarbij jouw kennis en expertise enorm wordt gewaardeerd? Lees dan vooral verder of deze vacature je op jouw lijf is geschreven.