Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures in de regio

Wij zijn de carrièremakers van West-Brabant & Zeeland, daarom vallen mooie werkgevers in de regio ons op. Werkgevers die aandacht hebben voor hun personeel, die aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan en die samen met hun medewerkers willen groeien en ontwikkelen. Ben jij degene die ze mogen toevoegen aan hun team?

Afvuloperator

Moerdijk 40 uur

Jij bent de Afvuloperator waar KLK Kolb naar op zoek is. Jij werkt samen met je team in dagdienst in een fijne, informele werkomgeving. Natuurlijk staan hier mooie voorwaarden tegenover. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Logistiek administratief medewerker

Moerdijk 40 uur

Jij bent een logistiek administratief medewerker met een visie. Je bekijkt de processen, denkt na over optimalisaties, stelt kritische vragen en weet je collega’s te motiveren. Als back-up van de logistiek manager ben je van onschatbare waarde binnen deze organisatie in Moerdijk. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Allround monteur

Tilburg 40 uur

Werk jij graag in een afwisselende en verantwoordelijke rol als Allround Monteur? Bij Berghege Heerkens Materieel in Tilburg ga je aan de slag op de bouwplaats en in de werkplaats. Nieuwsgierig wat ze te bieden hebben? Lees vooral verder.

CAD tekenaar

Bergen op Zoom 40 uur

Is het maken van CAD tekeningen jou op het lijf geschreven? Bij UPTA Techniek in Bergen op Zoom ben jij, als CAD tekenaar, dé aanvulling op het team die ze nodig hebben. Met een enthousiast, jong team werk je samen aan installaties en teken jij de elektrische schema’s, de lay-outs en de installaties in AutoCad. Nieuwsgierig wat deze werkgever allemaal te bieden heeft? Lees snel verder.

Elektromonteur

Bergen op Zoom 40 uur

De slimme aanpakkers in de elektrotechniek, dat is UPTA techniek in Bergen op Zoom waar jij als Elektromonteur volledig je ding kunt doen. Jouw hart ligt bij de techniek en je blijft jezelf graag ontwikkelen in een omgeving waar ze werken met de beste materialen en nieuwste technieken. Dit doe je samen met een ambitieus, jong team met allemaal dezelfde interesse voor het vak.

Logistiek Magazijn Medewerker

Steenbergen 38 uur

Als Logistiek Magazijn Medewerker ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces op onze werkplaats. Alle logistieke activiteiten die je uitvoert voor de machinebouw voor de funderingswereld bestaan uit de ontvangst, een correcte opslag en een juiste verzending van goederen. Bij Inpieq werken we in dagdienst en kan je direct aan de slag.

Monteur WTB

Moerdijk 40 uur

Mechanische reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren is waar jij, als Monteur WTB, goed in bent en energie van krijgt. Dit doe je met een milieubewuste en veilige denkwijze. Werk je daarbij graag procesmatig en ga je enthousiast met nieuwe projecten aan de slag? Lees dan verder!

Monteur E&I

Moerdijk 40 uur

Werken binnen een organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers als Monteur E&I doe je bij KLK Kolb in Moerdijk. Jouw elektrotechnische kennis is van groot belang en zorgt ervoor dat de productie veilig en efficiënt kan blijven doordraaien. Hiertegenover staat een mooi salaris tussen de €3450,- en €4500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring.

Quality Manager

Hoogerheide 38 uur

Het ontwikkelen, begeleiden en besturen van het gehele QA beleid binnen Graphic Packaging is waar jij als Quality Manager je uitdaging uit haalt. Met een goed salaris en deelname aan het management team, is jouw kennis onmisbaar. Je weet precies hoe je kwaliteitsbewustzijn binnen de gehele organisatie stimuleert en ontwikkeld. Ga jij de verantwoordelijkheid en uitdaging in deze functie aan?

Commercieel Medewerker Binnendienst

Goes 40 uur

Ga aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst in een klein, betrokken en sfeervol team bij een ambitieuze organisatie met korte directe lijnen. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Bij FenS waarderen we een proactieve houding. Het management staat open voor jouw ideeën en feedback. Lees hier meer over je toekomstige werkplek en de bijkomstige royale arbeidsvoorwaarden die we je bieden: