Vacatures Etten-Leur

 

Modoc heeft volop vacatures in Etten-Leur en omgeving. Etten-Leur ligt centraal in West-Brabant, waardoor we niet alleen dicht bij onze kandidaten, maar ook dicht bij de bedrijven zitten. Ook vacatures in o.a. Breda, Oosterhout, Tilburg, Raamsdonksveer en Oud-Gastel worden door Modoc in bemiddeling genomen. De vacatures in Etten-Leur kunnen we onderverdelen in verschillende branches, zoals de techniek, industrie, logistiek en transport. Ook commerciële rollen en de zakelijke dienstverlening komen bij ons veel naar voren. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Etten-Leur of West-Brabant? Modoc helpt je graag verder met de vacatures in deze regio.

Als carrièremaker in Etten-Leur en omgeving, denken we graag met je mee. Niet alleen als je geen baan hebt, maar júist als je werkzaam bent en een kriebel voelt om ergens anders aan de slag te gaan. Onze Recruiters, Talentcoaches en Accountmanagers zorgen ervoor dat er voldoende vacatures in Etten-Leur en omgeving binnen ons netwerk zitten en dat we samen met jou op zoek gaan naar je wensen, behoeften en talenten.

 

Vacatures Etten-Leur per opleidingsniveau

Modoc bemiddelt mensen met een vaste baan of starters naar een nieuwe vaste baan. Veelal zijn onze vacatures gericht op personeel met MBO+ en HBO niveau. Ben jij de (young) professional die momenteel een baan heeft, maar toch niet helemaal op zijn plek zit? Modoc gaat graag met jou het gesprek aan om de vacatures in Etten-Leur en omgeving met je te bespreken. In een uitgebreid kennismakingsgesprek, die zowel online als fysiek kan, denken we mee over jouw wensen, ontdekken we samen de talenten en zullen we ons focussen om de regio waarin jij graag werkzaam bent. Dit zal in ons geval ook veel in West-Brabant en Zeeland zijn. Deze vacatures hebben we onderverdeeld in de volgende opleidingsniveaus:

  • HBO
  • MBO
  • MBO+
  • WO

 

Vacatures in Etten-Leur voor starters

Ook als je net bent afgestuurd, ben je van harte welkom bij Modoc en delen we de vacatures van Etten-Leur en omgeving. Als starter is het niet altijd makkelijk om voet tussen de deur te krijgen bij bedrijven. Ben jij de HBO starter met Commerciële Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, HRM of Bedrijfseconomie, dan staan wij te springen om jou te ontmoeten. Natuurlijk zijn ook andere opleidingen erg interessant en denken we graag met je mee. Jij bent een van onze toppers die we graag onder de aandacht brengen bij de bedrijven en dus vacatures in Etten-Leur en omgeving. Ons netwerk is uitgebreid, waarbij werkgevers openstaan voor zowel starters als voor de professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

 

Technische vacatures in West-Brabant

Is techniek helemaal jouw ding? Wij zijn voor diverse bedrijven in regio Etten-Leur op zoek naar technisch personeel. Heb je een opleiding richting techniek, dan is dat een groot voordeel, maar zeker de ervaring speelt vaak een rol bij onze opdrachtgevers. Ben je een starter in de techniek? Geen probleem! Ook voor jou zijn er technische vacatures Etten-Leur en omgeving.

 

Administratieve vacatures Etten-Leur

Modoc is ook de carrièremaker op het gebied van administratieve functies. In regio West-Brabant is er regelmatig vraag naar administratieve toppers en komen de vacatures vaak bij ons terecht. Hierin zit een onderscheid in parttime en fulltime functies, maar ook in logistiek administratief, financieel administratief en allround administratief. De vacatures in Etten-Leur en omgeving pakken wij graag op voor onze klanten. Zoals we zelf aangeven, specialiseert Modoc zich in (bijna) al het personeel wat op een kantoor te vinden is. De administratieve vacatures zijn hierbij van groot belang.We gaan graag samen met jou op zoek naar de juiste werkplek met administratieve vacatures in Brabant.

 

Zien we jou online of  bij ons op kantoor?

Onze carrièremakers in Etten-Leur staan graag voor je klaar om kennis met je te maken en te helpen met je zoektocht naar een nieuwe baan. Dit kan zowel online als fysiek bij ons op kantoor. Ook als je niet helemaal goed weet wat je wilt, kun je bij Modoc terecht voor onder andere trainingen en coachingsgesprekken op het gebied van talentontwikkeling, sollicitatietips en persoonlijke ontwikkeling. Neem eens vrijblijvend contact op via  076 – 3036310 of mail naar ettenleur@modoc.nl. Natuurlijk kunnen we hier meteen de link leggen met de vacatures Etten-Leur en omgeving!

 

Team Etten-Leur staat voor je klaar!

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Melissa Jongenelen

Accountmanager Etten-Leur

melissa@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com