Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures Etten-Leur

Is Etten-Leur dé stad waar jij graag gaat werken? Bij Modoc vind je de vacatures in Etten-Leur die passen bij jouw wensen. Naast de vacatures, is ook ons hoofdkantoor gevestigd in Etten-Leur en ontvangen we je graag voor een kop koffie of thee.
Vacatures Etten-Leur
Vacatures Etten-Leur

Vacatures Etten-Leur: specialist in management en kantoorfuncties

Etten-Leur heeft een centrale ligging en veel bedrijvigheid. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven zich vestigen in deze stad, gemakkelijk naast de snelweg en dicht in de buurt van Breda, Tilburg en Antwerpen.

Modoc is specialist in vacatures gericht op het management en kantoor. Zowel starters als professionals begeleiden we naar een baan die bij hen past. Werkplezier en talentmanagement spelen hierbij een grote rol. De vacatures in Etten-Leur waar Modoc zich op richt liggen in lijn met:

  • Inkoop
  • Sales (binnen- en buitendienst)
  • Customer Service
  • Administratie
  • Projectmanagement
  • Human Resources
  • Marketingcommunicatie
  • Financiën
Vacatures Etten-Leur

Werken in Etten-Leur

Werken in Etten-Leur betekent werken in West-Brabant. De Brabantse nuchterheid en mentaliteit is ook in deze stad goed te voelen. Met een gezellig centrum waar je gemakkelijk naar toe wandelt of fietst in de pauze, een aantal cafeetjes voor de vrijdagmiddagborrel en een snelle verbinding naar andere steden en dorpen in de buurt.

Vacatures Etten-Leur

Logistieke vacatures in Etten-Leur

Etten-Leur is voor veel logistieke- en transportbedrijven een walhalla. Het ligt namelijk erg centraal, heeft niet de dure ‘kosten’ zoals in Breda en heeft veel potentie binnen de bedrijfswereld. Dit zorgt ervoor dat veel nieuwe bedrijven zich vestigen en er grote nieuwe panden worden gebouwd om de werkgelegenheid te vergroten. Werk jij graag in de logistiek of transport op een kantoor- of managementfunctie? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.

Hulp nodig?

Weet je nog niet goed wat voor functie of baan er bij je past, maar weet je wel dat je in de omgeving van Etten-Leur wilt werken? Onze talentrecruiters en loopbaanadviseurs denken graag met je mee. Je cv is de leidraad tijdens een gesprek, maar uiteindelijk vinden we de mens achter het cv veel belangrijker. Gekeken naar je talenten, je wensen en je potentie vinden we samen de baan die bij je past. Samen kijken we naar de vacatures in Etten-Leur én daaromheen.

Kelly Lazeroms