Startersfunctie

Net afgestudeerd en op zoek naar een interessante startersfunctie waar jij jezelf kunt gaan ontwikkelen? Bij Modoc zit je aan het juiste adres, die als carrièremaker, samen met jou op zoek gaat naar de geschikte eerste baan. Een junior functie, traineeship of een leerzame werkomgeving zijn functies en bedrijven die wij in bemiddeling hebben. Kom eens langs in Etten-Leur of Tholen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Startersfunctie HBO, MBO en WO

Ben je net klaar met je MBO of heb je een aantal jaar gestudeerd aan het HBO of de Universiteit? Voor de diverse opleidingsniveaus hebben wij startersfuncties in ons netwerk zitten. Je leert het meest door gewoon aan de slag te gaan en op die manier ervaring op te doen. Iedereen moet ergens beginnen en Modoc helpt je graag bij dez eerste stap. Je kunt bij Modoc op de website niet alleen filteren op de verschillende niveaus, maar ook op interessegebieden, zodat je snel de juiste vacature vindt voor jouw startersfunctie. Een aantal voorbeelden:

 

Traineeship

Het kan ook voorkomen dat onze opdrachtgevers kiezen voor een traineeship. In dit geval is het een startersfunctie, waarbij je aan het werk bent en tegelijkertijd een opleidingstraject volgt. Dit kan variëren van een aantal maanden tot een paar jaar. Je wordt intensief begeleid en kijkt op verschillende afdelingen van een bedrijf mee. Hierdoor kom je daarna op de juiste plek terecht, waar jouw interesses én vaardigheden liggen. Een aantal voordelen van een traineeship op een rijtje:

  1. Ontwikkeling binnen een organisatie
  2. Duidelijk kennis maken met de organisatie
  3. Persoonlijke ontwikkeling en aandacht
  4. Streepje voor op collega’s die rechtstreeks starten

Startersfunctie Breda

In Breda en omgeving is het niet alleen heerlijk om te wonen of te studeren, maar ook om je eerste stappen te maken in het werkveld. Startersfuncties in Breda en omgeving variëren van type bedrijf, branche en opleidingsniveau. Ons kantoor in Etten-Leur, wat natuurlijk vlak bij Breda ligt, heeft veel directe lijntjes met organisaties in de omgeving.

Het kan als starter soms lastig zijn om aan meteen de juiste baan te vinden. Vanuit Modoc bieden we de begeleiding om samen met jou te ontdekken waar jij het beste past. Ga je voor een informele sfeer? Vindt je zekerheid belangrijk? Of hecht je juist veel waarde aan een goede band met je collega’s en een vrijdagmiddagborrel? Omdat we weten hoe de sfeer binnen een bedrijf is, kunnen we je gemakkelijk koppelen aan de startersfuncties in Breda en omgeving.

Startersfunctie Zeeland

Ook in Zeeland zijn Young Professionals zeer gewild. Zeker starters vanuit de HZ University in Vlissingen passen goed bij de cultuur en organisaties in Zeeland. Natuurlijk ook met andere achtergronden en opleidingen helpen we je graag verder aan de startersfuncties in Zeeland.

Zit jouw ideale junior functie er momenteel niet tussen? Dat kan! Natuurlijk nodigen we jou, als Young Professional, alsnog graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en wellicht op een andere manier de geschikte baan kunnen vinden. Onze carrièremakers staan voor je klaar in Tholen en Etten-Leur! Zien we je snel?

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl