Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Startersfunctie

Net afgestudeerd en op zoek naar een interessante startersfunctie waar jij jezelf kunt gaan ontwikkelen? Wij, carrièremakers, gaan samen met jou op zoek naar de geschikte eerste baan. Een junior functie, traineeship of een leerzame werkomgeving in jouw regio. Kom eens langs in Etten-Leur of Tholen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Startersfunctie
startersfunctie

Startersfunctie HBO, MBO en WO

Ben je net klaar met je MBO of heb je een aantal jaar gestudeerd aan het HBO of de Universiteit? Voor de diverse opleidingsniveaus hebben wij startersfuncties in ons netwerk zitten. Werkervaring op doen start bij jezelf en wij helpen je graag bij deze eerste stap. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Welk type bedrijf past er bij je? Vragen die je misschien niet meteen kunt beantwoorden, maar onze talentrecruiters weten deze antwoorden bij je naar boven te halen. Op deze manier maken we de match met de juiste werkgever voor je.

Functies waar wij je graag naar toe begeleiden, vallen veelal in onderstaande branches:

 • Administratief
 • Commercieel
 • Techniek
 • Marketing
 • Logistiek
 • Productie
 • Financieel
campagne

Traineeship

Het kan ook voorkomen dat onze werkgevers kiezen voor een traineeship. In dit geval is het een startersfunctie, waarbij je aan het werk bent en tegelijkertijd een opleidingstraject volgt. Dit kan variëren van een aantal maanden tot een paar jaar. Je wordt intensief begeleid en kijkt op verschillende afdelingen van een bedrijf mee. Hierdoor kom je daarna op de juiste plek terecht, waar jouw interesses én vaardigheden liggen. Een aantal voordelen van een traineeship op een rijtje:

 1. Ontwikkeling binnen een organisatie
 2. Duidelijk kennis maken met de organisatie
 3. Persoonlijke ontwikkeling en aandacht
 4. Streepje voor op collega’s die rechtstreeks starten
Alles wat je aandacht geeft groeit. Mijn aandacht gaat uit naar jou om samen je carrière een boost te geven.
Marissa Andries Talentrecruiter
Marissa Andries
startersfunctie

Startersfunctie in jouw regio

Etten-Leur en Tholen zijn onze ‘thuisbasissen’. Vanuit daar hebben we een regionaal netwerk met werkgevers die we graag in contact brengen met jou. Ons werkgebied is dan ook Zeeland en West-Brabant. Een (starters)functie die bij je past in jouw regio, daar gaan we voor.

Het kan als starter soms lastig zijn om aan meteen de juiste baan te vinden. Vanuit Modoc bieden we de begeleiding om samen met jou te ontdekken waar jij het beste past. Ga je voor een informele sfeer? Vind je zekerheid belangrijk? Of hecht je juist veel waarde aan een goede band met je collega’s en een vrijdagmiddagborrel? Omdat we weten hoe de sfeer binnen een bedrijf is, kunnen we je gemakkelijk koppelen aan de startersfuncties in West-Brabant en Zeeland.

Samen carrière maken?

Zit jouw ideale (junior) functie er momenteel niet tussen? Dat kan! Natuurlijk nodigen we jou, als Young Professional, alsnog graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en wellicht op een andere manier de geschikte baan kunnen vinden. Onze carrièremakers staan voor je klaar in Tholen en Etten-Leur! Zien we je snel?

Marissa Andries