Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Detacherings­bureau

Modoc is een detacheringsbureau en werving & selectiebureau. Wij begeleiden jou graag naar een nieuwe baan. Persoonlijke aandacht en talentontwikkeling staan voorop. Wij zien kansen voor jou.
Detacheringsbureau
Detacheringsbureau

Wat houdt detacheren in?

Als detacherings- en werving en selectiebureau, zijn er twee wegen te bewandelen waarin we jou begeleiden naar een nieuwe baan. Vanuit detachering kom je onder contract (detacheringsovereenkomst) bij Modoc, waarbij je de voordelen mag verwachten die je ook bij directe in dienst treding krijgt én nog wat extra. Zo vinden wij persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk en stimuleren we je graag hierin. We denken met je mee over een persoonlijk opleidingsbudget en zetten jouw werkplezier voorop. En twijfel je over de duurzaamheid van detachering? Niet nodig, want je hebt dezelfde rechten zoals alle andere vaste werknemers.

Ga je aan de slag via Werving & Selectie, dan ga je rechtstreeks in dienst bij de organisatie. Wij als Modoc zijnde, leggen graag het contact tussen jou en je nieuwe werkgever, altijd gekeken vanuit jouw wensen, talenten en passende bedrijfscultuur.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Mijn aandacht gaat uit naar jou om samen je carrière een boost te geven.
Marissa Andries Talentrecruiter
Marissa Andries
Detacheringsbureau
Detacheringsbureau

Detacheringsbureau Etten-Leur

Als professional op de arbeidsmarkt krijg je te maken met nieuwe uitdagingen, prikkels of wensen. Een overstap maken naar een andere baan kan spannend zijn, zeker als je niet goed weet wat nu echt bij je past. Bij Modoc in Etten-Leur ben je altijd welkom om je wensen te bespreken met onze talentrecruiters en loopbaanadviseurs. Samen kijken we naar je unieke eigenschappen en binnen welke bedrijfscultuur en functie je het beste past.

Onze werkgevers zitten in de regio, voornamelijk in West-Brabant. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten persoonlijk kennen en jij altijd in jouw regio aan de slag kunt. Als detacheringsbureau zullen we betrokken blijven bij jouw loopbaan, zodat je optimaal op je plek zit.

Detacheringsbureau

Detacheringsbureau Zeeland

Ook werkgevers in Zeeland zitten in ons netwerk. Onze carrièremakers zijn werkzaam vanuit Tholen (en Etten-Leur), maar ontvangen je ook zeker graag online voor een kennismaking. Om vanuit een werkende positie te zoeken naar een nieuwe baan, kan je voor uitdagingen komen te staan. Onze adviseurs denken met je mee en gaan op jouw behoefte aan de slag.

Wat detacheren via Modoc jou verder te bieden heeft:

  • Netwerk uitbreiden
  • Nieuwe bedrijven en organisaties leren kennen
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Gevarieerde werkervaring op doen
  • Talentontwikkeling bij Modoc
Detacheringsbureau

Duurzame arbeidsrelaties

Detacheren via Modoc betekent persoonlijke aandacht, begeleiding en advies. Jouw wensen worden gehoord en samen kijken we naar de mogelijkheden binnen ons netwerk. Dit netwerk bevat een breed scala aan werkgevers: van logistiek tot aan commercieel. Hierin staat goed werkgeverschap bij ons voorop en gaan we voor een duurzame arbeidsrelatie.

Kriebelt het bij jou dus om een nieuwe uitdaging te vinden en weet je zelf niet zo goed waar je moet zoeken? Wij kunnen jou hier goed bij helpen. Daarbij kijken wij nét wat verder en helpen jou ook bij het ontwikkelen van je talenten door coaching aan te bieden.

Christel Dobbelaar