Detacheringsbureau

Modoc is een detacheringsbureau en werving & selectiebureau. Dit houdt in dat wij jou graag bemiddelen van baan naar baan voor de lange termijn. Daarbij zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en staan wij graag klaar om jouw talentontwikkeling te stimuleren. Wanneer je via ons aan de slag kunt gaan op basis van Werving & Selectie, dan krijg je een contract direct bij het bedrijf waar je voor aan de slag gaat. Wij als Modoc zijnde, zijn de matchmaker tussen jou en de organisatie. Mocht je daarentegen op basis van detachering aan de slag gaan, dan krijg je een contract van Modoc. Hierbij krijg je de voordelen die je ook bij een contract krijgt als je direct in dienst gaat bij een organisatie. Denk hierbij aan je pensioenopbouw, vakantiedagen en vaste uren.

Als detacheringsbureau zorgen wij voor jou en vinden we je persoonlijke ontwikkeling belangrijk! Niet voor niks dat we vaak ook meedenken over een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast is een detacheringscontract net als ‘normaal’ contract gebonden aan bepaalde eisen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk dat de werkgever zomaar je contract kan ontbinden.

 

Detacheringsbureau Etten-Leur

Heb je momenteel een baan of ben je een starter op de arbeidsmarkt en dus op zoek naar een (nieuwe) baan voor de lange termijn. Bij Modoc in Etten-Leur kun je terecht om jouw wensen te bespreken. Samen kijken we naar jouw talenten en valkuilen en uiteraard binnen wat voor type bedrijf en functie jij past. Onze werkgevers zitten hierin voornamelijk in West-Brabant, zodat je in je eigen regio aan de slag kunt. Wanneer de juiste match is gevallen en deze is op basis van detachering, dan krijg je 9 van de 10 keer een jaarcontract via ons. Uiteraard altijd met als doel om overgenomen te worden door het bedrijf. Als wij je aan een baan helpen en beide partijen zijn positief, hebben wij natuurlijk ons doel bereikt!

Ons detacheringsbureau in Etten-Leur is 5 dagen per week geopend en natuurlijk altijd bereikbaar via mail en/of telefoon. Spreken we je binnenkort eens voor een kennismaking? Dit kan bij ons op kantoor, maar natuurlijk online via een Teams meeting.

 

Detacheringsbureau Zeeland

Niet alleen in Etten-Leur (West-Brabant), maar ook in Zeeland ben je van harte welkom bij ons detacheringsbureau. Je kunt onze carrièremakers fysiek vinden op Tholen, maar natuurlijk werken we ook veel online, zodat je op een laagdrempelige manier contact met ons kunt leggen. Wij bereiken een groot netwerk in Zeeland, waarmee we dus snel de juiste match kunnen maken tussen jou en de werkgever.

Detacheren via Modoc betekent dat persoonlijke aandacht, begeleiding en een luisterend oor. Jouw wensen worden gehoord en samen kijken we naar de mogelijkheden binnen ons netwerk. Dit netwerk bevat een breed scala aan werkgevers: van logistiek tot aan commercieel. Hierin staat goed werkgeverschap bij ons voorop en gaan we voor een duurzame arbeidsrelatie. Kriebelt het bij jou dus om een nieuwe uitdaging te vinden en weet je zelf niet zo goed waar je moet zoeken? Wij kunnen jou hier goed bij helpen. Daarbij kijken wij nét wat verder en helpen jou ook bij het ontwikkelen van je talenten door coaching aan te bieden.

 

Detacheringsbureau Tholen

Zoals vermeld is Modoc ook vertegenwoordigd op Tholen. Zeeland en een deel van West-Brabant valt onder ons werkgebied. Wanneer jij dus woonachtig bent in de omgeving van Goes, Zierikzee, Tholen, Roosendaal, Bergen op Zoom of de dorpjes eromheen, kun je terecht bij Modoc voor het vinden van een nieuwe baan. Een aantal voordelen van het werken op basis van detachering zijn:

  • Netwerk uitbreiden
  • Nieuwe bedrijven en organisaties leren kennen
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Gevarieerde werkervaring op doen
  • Talentontwikkeling bij Modoc

 

Modoc als detacheringsbureau heeft altijd het doel om iemand voor lange tijd te binden aan een organisatie. Dit betekent dat we je niet voor een paar weken ergens naartoe sturen, maar jou echt volledig binden aan een organisatie met als doel overname door het bedrijf. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

 

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl