Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met oog voor detail? Voor een omvangrijk conversietraject bij een toonaangevende werkgever in Middelburg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectmedewerker Conversie om het team te versterken. Een mooie kans voor jou? Lees snel verder! 
 

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker binnen het Conversieteam ben jij de sleutelfiguur in het succesvol laten verlopen van het conversietraject, dat loopt van februari 2024 tot en met juli 2025. Jouw taken zijn veelzijdig en cruciaal voor een soepele migratie van polisgegevens naar het online systeem, Schade Online.Enkele van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bent de schakel in de communicatie met de verzekeringsadviseurs, waarbij je helder en efficiënt informatie deelt over het conversieproces.
 • Het completeren van alle benodigde gegevens is één van jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat alle polisgegevens volledig en accuraat zijn voor een vlekkeloze overgang.
 • Jouw vermogen om je eigen werk goed te organiseren is essentieel. Je bewaart het overzicht en zorgt dat alle taken binnen de gestelde deadlines worden voltooid.
 • Je bent bekend en bedreven in het werken met Excel, waardoor je efficiënt gegevens kunt analyseren en verwerken.

Kortom, als projectmedewerker Conversie ben jij de spil in het gehele traject. Je draagt actief bij aan het slagen van deze uitdagende migratie, waarbij nauwkeurigheid en organisatietalent onmisbaar zijn.
 

Hier ga je aan de slag 

Je komt te werken bij een groeiende organisatie die zich onderscheidt door haar focus op persoonlijk contact en oplossingsgericht denken. Hier draait alles om de klant, van particulieren tot de agrarische en garage markt. Hun aanpak, gebaseerd op vijf kernwaarden (persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig), creëert een betrokken en deskundige werkomgeving.

Je maakt deel uit van een team dat zich elke dag inzet voor maatwerkoplossingen en waar groei en ontwikkeling centraal staan. In deze dynamische omgeving krijg je de kans om jezelf te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun missie. 

Waar ben jij goed in?
Als Projectmedewerker Conversie, breng jij specifieke kwaliteiten mee die van onschatbare waarde zijn voor het succes van het conversietraject. Jouw sterke punten:

 • Deadlines zijn voor jou geen drempels, maar mijlpalen waar je gericht naartoe werkt.
 • In de dynamiek van het conversieproces behoud jij moeiteloos het overzicht. Je ziet de samenhang tussen verschillende taken en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering.
 • Of het nu gaat om het completeren van gegevens of het communiceren van cruciale informatie, jouw nauwkeurigheid is de garantie voor kwaliteit.
 • Je bent de verbindende schakel tussen het Conversieteam en de verzekeringsadviseurs. Je communiceert helder en doelgericht, waardoor iedereen goed geïnformeerd is over het proces.
 • Als ervaren gebruiker van Excel ben je in staat om gegevens snel en accuraat te analyseren. Excel is voor jou niet alleen een programma, maar een krachtig instrument dat je volledig benut.

 

Wat bieden wij jou? 

Deze werkgever gelooft in een inspirerende en ondersteunende werkomgeving en waardeert de bijdrage van elke medewerker. Als Projectmedewerker Conversie mag je het volgende verwachten:

 • De functie is ingeschaald in functieschaal 6N (€ 2.274,34 – € 3.595,19 o.b.v. 38 uur). Het exacte salaris is afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties.
 • Actieve Personeelsvereniging.
 • Hybride Werken.
 • Word een essentieel onderdeel van het Conversieteam en neem deel aan een omvangrijk project met een duidelijke focus op groei en ontwikkeling.
 • Bij deze werkgever heerst een informele en collegiale werksfeer. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd en je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien.

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in dit uitdagende conversietraject? Als je enthousiast bent geworden door deze vacature en je herkent jezelf in de eigenschappen die wij zoeken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

We kijken er naar uit om jouw talenten te ontdekken en wie weet verwelkomen de collega’s jou binnenkort in hun team!