Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ben jij een ervaren Teamleider Sales Support die gemakkelijk op stoom komt binnen een voor jou nieuwe organisatie? Heb jij een bourgondisch hart en houd je toevallig ook nog van BBQ-en? Voor de invulling van een zwangerschapsverlof zoeken wij dan jou voor een periode van ca. 6 maanden, startend in augustus 2023! 

Wat ga je doen?

Als Teamleider Sales Support ga jij leiding geven aan en werk je mee met je collega’s aan het behalen van de doelstellingen. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw klanten én het team. Jij stelt de juiste prioriteiten en zorgt ervoor dat jouw team optimaal kan presteren. Het team heeft dagelijks contact met klanten, bereidt verkopen voor en zorgt voor opvolging. Daarnaast worden binnenkomende klachten opgelost en afgehandeld in samenwerking met sales. Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.:

 • Jij werkt mee met het team, zo weet je precies wat er speelt;
 • Jij volgt de beschikbare voorraad op en prioriteert;  
 • Je organiseert samen met het team het transport en de logistiek van de bestellingen;
 • Je zorgt ervoor dat het team optimaal kan presteren en stuurt bij waar nodig;
 • Je schakelt met het MT om ze op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen het team.

 

Hier ga je aan de slag

Jij gaat als Teamleider Sales Support aan de slag bij Fyron in Roosendaal. Fyron is producent van het OFYR kookapparaat, de Grill Guru, Grizzly Grills en The Bastard. Vanuit vestigingen in Haarlem en Roosendaal wordt menig BBQ-fan geënthousiasmeerd over de diverse producten.
 
Werken bij Fyron betekent samen met je collega’s de groei van de merken realiseren. Regelmatig worden er leuke borrels, BBQ’s (hoe kan het ook anders) en uitjes georganiseerd. Bijzonder aan dit bedrijf is dat alles met een team van internationale collega’s wordt gedaan. Denk hierbij aan de opmaak van een eigen kookboek in hun eigen studio, websitebeheer maar ook de assemblage van de kooktoestellen.
 
Het onlangs gerenoveerde kantoorpand heeft moderne glazen kantoorruimtes en een prachtige keuken voor bourgondische lunches en borrels (met klanten). Doe tijdens je werkdag inspiratie op in de showroom om zo jouw klanten nog beter te woord te kunnen staan.
 
Binnen het bedrijf heerst een informele, gemoedelijke en ook collegiale sfeer.

Deze functie is ontstaan i.v.m. zwangerschapsverlof van de huidige Teamleidster. Idealiter start je per augustus voor een periode van ca. 6 maanden zodat zij je nog kan inwerken. 
 

Waar jij goed in bent

Jij staat als Teamleider Sales Support stevig in je schoenen en bent niet bang om zelf beslissingen te nemen. Je bent initiatiefrijk, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis humor. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je bent een people manager; 
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau; 
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je bent analytisch en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. 

 

Wat wij jou bieden

Werken als Teamleider Sales Support voor Fyron betekent dat je je mag verheugen op samenwerken met de gezelligste collega’s die allen een passie hebben. Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een detacheringscontract via Modoc voor 6 maanden; 
 • Een goed salaris tussen de € 2600 en € 3600 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar; 
 • Een fijne en inspirerende werksfeer;
 • Regelmatig een BBQ.  

Gaat jouw bourgondische hart sneller kloppen van deze vacature en sta je klaar om jouw expertise een half jaar te delen?  Dan ben jij de Teamleider Sales Support die wij zoeken! Stuur je CV en motivatie naar Marissa Andries, we stellen je graag voor!