‘’Zoek een functie waar jij je passie in kwijt kunt!’’

Christophe werkt bij BOZ group. Hij is begonnen als bankwerker en heeft onlangs de kans gekregen om teamleider te worden! Lees hier zijn verhaal.

‘’Via Modoc ben ik als bankwerker bij BOZ group begonnen. Inmiddels ben ik door BOZ group overgenomen in (vaste) dienst. Ik heb het erg naar mijn zin op het werk. Ik doe werk wat ik leuk vind. Dat ik onlangs ben doorgegroeid naar teamleider, motiveert mij enorm! Ik had nooit verwacht een leidinggevende functie te mogen uitoefenen. Het is erg uitdagend!’’

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
‘’Ik begin de werkdag met het observeren van inkomende orders. Wanneer ik dit in kaart heb gebracht, dan verdeel ik de werkzaamheden onder in het team. Wanneer er problemen zijn, dan is het mijn taak om deze op te lossen. Ik vind het leuk om een zo’n goed mogelijke kwaliteit te leveren binnen een minimale tijd. Ik leer elke dag nieuwe dingen en dat maakt mijn werk interessant.’’

Hoe ben je in contact gekomen met Modoc?
‘’Via internet ben ik bij Modoc terecht gekomen, toen ik op zoek was naar een andere baan. Door middel van een fijn kennismakingsgesprek, zijn we er samen achter gekomen waar mijn passie ligt. Ze vonden een passende vacature voor me en brachten me in contact met het bedrijf. Modoc is altijd betrokken en behulpzaam. Met vragen kan je altijd bij hen terecht!’’

Hoe zie jij de toekomst?
‘’Ik zal in de toekomst nog veel bij gaan leren bij BOZ group. Zij bieden mij de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden (door het volgen van opleidingen of het delen van kennis met collega’s).’’

Welke tip wil je meegeven aan werkzoekenden?
‘’Zoek een functie die bij je past. Vind een functie waar jij je goed bij voelt en waar jij al je passie in kwijt kunt. Mocht je via Modoc een baan zoeken, dan adviseer ik om jezelf te zijn. Op die manier kunnen zij jouw passie ontdekken en op zoek gaan naar de passende baan.’’