WO vacatures

Ben je net afgestudeerd aan de Universiteit of heb je al een langere tijd je Master diploma op zak? WO vacatures zijn dan de vacatures waar jij waarschijnlijk naar op zoek gaat. Bij Modoc zijn we bekend met functies voor hoger opgeleiden en willen jou dan ook graag helpen bij het vinden van de juiste baan binnen je carrière. Onze WO vacatures zijn op te delen in verschillende categorieën, zoals branches, soort dienstverband, fulltime of parttime en natuurlijk in verschillende regio’s. Altijd dus een functie die aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

WO vacatures in Zeeland en West-Brabant

Modoc is de carrièremaker van Zeeland en West-Brabant en daarom zijn we op zoek naar Universitair opgeleid personeel in deze regio. Vind jij het prettig om persoonlijk begeleid te worden, dat jouw wensen gehoord worden en dat we op zoek gaan naar een baan voor de lange termijn. Bij Modoc zit je dan goed. Ook merken we dat WO personeel zich graag snel verbonden wilt voelen met een werkgever. Hierdoor werken we veel op basis van Werving & Selectie, waardoor je rechtstreeks in dienst gaat bij een bedrijf. Ben je dus klaar om je Universitaire kennis over te brengen op je collega’s en een toegevoegde waarde te zijn voor een mooie organisatie? Neem eens contact op met onze recruiters en coaches in:

 

WO vacatures voor diverse branches

Als jij je Masterdiploma hebt behaald tijdens een technische opleiding, dan is het logisch dat je ook op zoek gaat naar technische WO vacatures. Modoc heeft een uitgebreid netwerk in diverse branches, waarbij ook universitair personeel gezocht wordt. Denk hierbij aan o.a. aan onderstaande vakgebieden:

  • Techniek
  • Logistiek
  • Commercieel
  • Financieel

 

Loopbaancoaching voor WO opgeleiden

Vind je het toch lastig om je plek te vinden binnen het werkveld? Je bent niet de enige! Ondanks dat je een hoge opleiding hebt gedaan, kan het zijn dat je twijfelt aan je keuze, je niet helemaal weet of je je talenten voldoende benut en of je wel goed op je plek zit. Bij Modoc bieden wij ook loopbaancoaching aan, zodat we samen het gesprek aan gaan en jou nieuwe inzichten kunnen geven. Het fijne hieraan is dat we meteen de koppeling kunnen maken met het werkveld en we hopelijk ook een leuke baan kunnen vinden. Benieuwd naar deze coaching? Neem contact op met onze coaches.

De carrièremakers in Etten-Leur en Tholen gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en zo je carrière goed te laten verlopen. Het wetenschappelijk onderwijs heeft je een goede basis gegeven, dus wij helpen je vervolgens op weg deze in te zetten bij mooie bedrijven in West-Brabant en Zeeland.

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl