Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Technisch accountmanager

Ga je er graag op uit, geef je gedegen advies en kun je de klant duurzaam verbinden aan onze organisatie? Zowel met nieuwe klanten als met bestaande klanten bespreek je (maatwerk) hydrauliek oplossingen. Je ervaart net als onze collega’s plezier in je werk en we waarderen jouw proactieve houding enorm. Binnen Hydrosan kun je jezelf verder ontwikkelen, je ontvangt een goed salaris en je kunt écht het verschil maken. Spreekt de functie van Commercieel medewerker buitendienst je aan? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?
Hydrosan staat bekend als totaalpartner voor hydraulische oplossingen met sterke merken. Als Commercieel medewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons brede leveringsprogramma. We zijn gespecialiseerd in advisering en levering van een breed en kwalitatief pakket aan hydraulische componenten, slangen en appendages. Voor het grote deel (70-80%) ben je proactief bezig met relatiebeheer en het uitbouwen van bestaande relaties. Je bent hiervoor veel buiten de deur werkzaam. Ook besteed je jouw tijd (voor 20-30%) aan het vinden van nieuwe klanten in onze markt. Je hebt goed contact met onze hoofd verkoop waar je jouw bevindingen aan rapporteert.

Je gaat, zodra je goed bent ingewerkt, in deze functie van Commercieel medewerker buitendienst zelfstandig aan de slag. Er is bij ons veel ruimte voor eigen input en jouw proactieve houding wordt enorm gewaardeerd. Je bent werkzaam vanuit Halsteren, alhoewel de mogelijkheid om thuis te werken er ook is. Samen met een team aan vakmensen om je heen, werken we bij Hydrosan aan een gezamenlijk doel: klaar staan voor onze klanten.

Hier ga je aan de slag
Hydrosan bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een modern bedrijf. We zijn ontstaan als technische handelsonderneming met de nadruk op een compleet hydrauliekpakket. Van hieruit hebben we ons ontwikkeld tot een totaalpartner voor hydraulische oplossingen. Ons motto is klaar staan voor onze klanten met een compleet pakket hydrauliekcomponenten met sterke merken, eigen slangassemblage, cilinderproductie en servicedienst waarmee we verder groeien binnen de Benelux.

We leveren hydraulische oplossingen aan industrie, scheepvaart, landbouwmechanisatie, onderhoudsbedrijven en machinefabrieken. We doen zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt. Vanwege eigen import springen we snel in op de vraag naar zowel standaard als specifieke onderdelen.

Bij Hydrosan hebben we aandacht voor goed werkgeverschap. We zijn een relatief kleine organisatie met 25 collega’s. We hebben een platte organisatiestructuur en collega’s ervaren een persoonlijke betrokkenheid in het team. Ons bedrijfspand heeft ook een sociale functie. Vanwege groei zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker buitendienst.

Waar jij goed in bent:
Je bent ondernemend en sales gedreven. Door jouw proactieve houding weet jij in je functie van Commercieel medewerker buitendienst je klantenbestand uit te breiden en duurzaam te onderhouden. Je denkt vooral in mogelijkheden en hebt technische kennis in huis. Daarnaast vind je het leuk om binnen een informele organisatie met een goede teamspirit aan de slag te gaan. Wat we vragen is:

 

 • Minimaal MBO niveau 4 of aantoonbare ervaring als commercieel medewerker;
 • Technische kennis in huis of tenminste affiniteit met techniek;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord.

 

Wat wij jou bieden
Wat we je bieden in de functie van Commercieel medewerker buitendienst is een fulltime baan van 38 uur en een collegiaal team. Er is voldoende ruimte om je te ontplooien en je stempel op de bedrijfsvoering te drukken. Wat we je verder bieden is:

 • Goed salaris (relevant aan je opleiding en ervaring);
 • Auto van de zaak;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Vast contract bij goed functioneren;
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoon met abonnement van de zaak;
 • Goede pensioenopbouw;
 • Een persoonlijk en betrokken team aan collega’s;
 • Je kunt het verschil maken binnen Hydrosan;
 • Ontwikkelmogelijkheden zoals het volgen van opleidingen of doorgroeien in functie; 

Zie jij jezelf werken bij Hydrosan in de rol van Technisch commercieel medewerker buitendienst? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Jouw motivatie en cv ontvangen we graag.

 

Joyce Kuppens

Solliciteer op deze vacature

Technisch accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.