Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Stagiaire Marketing en Communicatie

De online wereld kent voor jou geen geheimen. TikTok, Instagram en LinkedIn zijn social media kanalen waar jij je weg in weet te vinden. Niet alleen voor Modoc zelf, maar ook voor onze klanten weet jij (online) zichtbaarheid te creëren. In combinatie met je interesse in het HR- en recruitmentvak ondersteun je alle collega’s van Modoc en pak je zelf de regie in waar je je in wilt ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als stagiaire Marketing & Communicatie ben jij echt onderdeel van het team van Modoc. Als Recruitment- en HR Adviesbureau zijn we dagelijks bezig met het werkgeluk van professionals en het adviseren van onze klanten. Jij levert hier zeker ook een bijdrage aan door indirect, en soms wellicht ook direct, in contact te staan met ons netwerk.

We vinden het belangrijk dat jij met ons meedenkt, dat je frisse ideeën hebt en samen met ons kunt groeien. Jouw mening telt. Daarnaast willen we jou graag ook inspireren, trainen en ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons, waarbij we kijken naar jouw talenten. Op basis van je sterke eigenschappen en je interesses bepalen we samen waar jouw focus op gaat liggen tijdens je stage.

Je houdt je als stagiaire onder andere bezig met:

 • Content creëren voor onze social media kanalen;
 • Opzetten, uitwerken en monitoren van (online) campagnes voor onze klanten;
 • Ontwerpen van presentaties, beeldmateriaal en documenten via Canva;
 • Ideeën bedenken en uitwerken voor o.a. onze podcast, e-books, blogs en webinars;
 • Creatief meedenken in acties om onze naamsbekendheid te vergroten en professionals aan ons te verbinden;
 • Trends & ontwikkelingen in de gaten houden op het gebied van de arbeidsmarkt;
 • Ondersteunend aan het recruitmentteam.

 

Hier ga je aan de slag

Modoc is een familiebedrijf met 20 enthousiaste collega’s. Inmiddels zijn we 13 jaar actief binnen de dynamische wereld van recruitment, talentmanagement en HR advies. Wij zijn dé carrièremaker van West-Brabant en Zeeland. Wij voorzien professionals van loopbaanadvies en nemen werkgevers mee in de talentgerichte aanpak waar wij zo in geloven. We gaan verder dan puur de verbinding maken in recruitment. Advies, coaching, training en talentontwikkeling brengt de verdieping in ons vak. Dit maakt dat wij echt gaan voor duurzame (arbeids)relaties. Ons werkgeversmerk is inmiddels een gevestigde naam in de regio.

Kies je voor Modoc, dan kies je voor een innoverende werkgever die bewuste keuzes maakt. Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen, waarbij we het hybride werken omarmen. Vanuit je werkzaamheden beslis je zelf of je vanuit huis, kantoor of een andere locatie gaat werken. Deze vrijheid geeft je ook veel eigen verantwoordelijkheid.

Heb je een ondernemende kant? Één van de voordelen van werken bij een persoonlijke dienstverlener is dat we jouw ideeën juist podium willen geven. Innovaties jagen we aan bij collega’s en er wordt niet alleen maar top down gecommuniceerd. Het team aan collega’s vormt samen één Modoc. En door van elkaar te leren, geloven we in de opwaartse spiraal en is het een feestje om samen carrière te maken. Mét uitdagingen en vooral veel succes en plezier!

Onze kantoren zijn gevestigd in Etten-Leur en Tholen. Carlijn en Joyce, jouw begeleiders, bedienen het hele marketing en communicatie-spectrum. Joyce heeft de focus op strategisch communicatiemanagement en Carlijn is gespecialiseerd in online marketing. Zowel voor de interne collega’s als externe klanten gaan zij dagelijks aan de slag om het werkgeversmerk op de kaart te zetten in de breedste zin van het woord.

 

Waar jij goed in bent

Je bent een doener en staat open om je te verdiepen in zowel het marketingcommunicatie-vak als ook in onze dienstverlening. HR heeft jouw interesse. Je durft initiatief te tonen en weet ons te verrassen met nieuwe ideeën. Door je leergierige skills pak jij snel nieuwe dingen op, waar wij je uiteraard graag bij ondersteunen. Verder herken je je in de volgende punten:

 • Je volgt momenteel een HBO-opleiding in de richting van Communicatie of (online) Marketing. Volg je een HR opleiding en wil je je ook richten op (recruitment)marketing? Ook dan sluit deze stage aan.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je bent van nature nieuwsgierig;
 • Je denkt altijd in kansen voor de professionals, werkgevers en Modoc.

 

Wat we jou bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je stage gaat. Samen kijken we naar hoe we je stageperiode het beste kunnen inrichten. Een terugkomend thema bij ons is dan ook: doen wat werkt. Natuurlijk mag je ook het volgende verwachten tijdens je stage bij Modoc:

 • Een uitdagende en afwisselende stage;
 • Learning on the job is onderdeel van onze cultuur;
 • Een fijne werksfeer met regelmatig een borrel of sport of inspiratie activiteit;
 • Wij investeren in jouw persoonlijke- en talentontwikkeling door inhoudelijke gesprekken met onze eigen talentcoach Nina;
 • Een werkgever die luistert naar jouw ideeën en initiatieven en deze samen omzet naar concrete plannen;
 • Echt hybride werken, we vertellen je er graag meer over;
 • Een begeleider die jou coacht om beter te worden in je werk;
 • Een vrije dag op je verjaardag;
 • Een werkweek van 32 uur tot 36 uur, een goede balans tussen werk en privé;

 

Klinkt deze Marketing & Communicatie stage als iets wat echt bij jou past? Graag komen we met jou in contact, dus stuur vooral je gegevens naar lenneke@modoc.nl. Zij gaat graag met je in gesprek om kennis te maken voor een stage vanaf september.

Lenneke Kragten

Solliciteer op deze vacature

Stagiaire Marketing en Communicatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.