Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Salarisadministrateur

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met een passie voor salarisadministratie? Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiende, wereldwijde onderneming die vooroploopt in tanktransport en depotdiensten? En wil je werken bij een werkgever die aandacht heeft voor jou als persoon? Dan is deze vacature bij DCI iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Salarisadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de nauwkeurige en tijdige verwerking van de salarisadministratie voor onze bedrijfsonderdelen in Botlek en Dordrecht. Je controleert gegevens van managers, verwerkt uren en vakanties in het AFAS HR-systeem, en zorgt ervoor dat alles klopt voor onze externe salarisadministratie provider. Samen met HR onderhoud je werknemersgegevens en zorg je dat loonsverhogingen en andere betalingen correct worden doorgevoerd volgens de collectieve overeenkomsten. Je vult belastingformulieren in en beantwoordt vragen van werknemers over hun loonstroken. Kortom, jij zorgt ervoor dat iedereen op tijd en correct wordt betaald. Daarnaast werk je graag in een team want samenwerken is key binnen DCI.

De belangrijkste verantwoordelijkheden in jouw functie van Salarisadministrateur zijn:

Samenwerking met HR: Onderhoud werknemersgegevens in samenwerking met de HR-afdeling.

 1. Controle van Betalingen: Controleer loonsverhogingen, ploegentoeslagen en overwerkvergoedingen volgens de collectieve arbeidsovereenkomsten en meld afwijkingen aan managers.
 2. Belastingformulieren: Vul belastingformulieren en bijbehorende documentatie in en registreer wettelijke indieningen om naleving te waarborgen.
 3. Maandelijkse Inhoudingen: Zorg voor de juiste maandelijkse inhoudingen van belastingen, verzekeringen en zorgbetalingen.
 4. Probleemoplossing: Los problemen op die werknemers hebben met urenstaten, loonstroken en andere salarisadministratiezaken.
 5. Gegevenswijzigingen: Wijzig persoonlijke, functie- en bankgegevens van werknemers indien nodig.
 6. Samenwerking met Externe Providers: Werk samen met de externe salarisadministratieprovider om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alle salarissen tijdig worden betaald.
 7. Nauwkeurigheid van Betalingen: Zorg voor tijdige verwerking van gegevens van nieuwe en vertrekkende werknemers om nauwkeurigheid van betalingen te waarborgen.
 8. Rapportage: Zorg voor salarisadministratierapporten voor de financiële afdeling en relevante business units.
 9. Naleving: Toepassing van wettelijke vereisten, rapportage en implementatie van regels.

 

Hier ga je aan de slag

Depot Connect International (voorheen Frans de Wit / Boasso Global Netherlands BV/MTC) is een wereldleider in de Isotank-industrie. Met 18 strategische locaties heeft DCI Europe zich gevestigd als de vooraanstaande en betrouwbare aanbieder van depotdiensten, tankreiniging en transportdiensten voor de ISO tankcontainerindustrie in het Verenigd Koninkrijk en Europa. We staan bekend om onze toonaangevende veiligheidsprestaties en duurzame operaties.

Werken bij DCI brengt het beste van twee werelden samen. Namelijk de kleinschalige teams op locatieniveau en de grote verantwoordelijkheden die je bij een familiebedrijf ook krijgt. Jouw visie en kijk op HR wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast biedt het werken bij DCI de kansen en mogelijkheden die je van een corporate mag verwachten. Er is aandacht voor de ontwikkeling van de collega’s. De organisatie groeit hard en creëert daarmee intern ook mooie kansen voor collega’s.

Bij Depot Connect International komt het bedrijf voor het ego. De collega’s denken actief mee over toekomstige implicaties en verandering. Ieders input wordt gewaardeerd.

Wat vragen we?

Als Salarisadministrateur  heb je minimaal 3 jaar ervaring. We waarderen het enorm als je diepgaande kennis hebt van HR- en arbeidsregels- en voorschriften kent. Je kent je prioriteiten en hebt een analytisch vermogen. Daarnaast vragen we nog:

 • Certificaat niveau 1 in salarisadministratie, certificaat niveau 1 of 2 in boekhouden, of een basiscertificaat in boekhouden;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Nauwkeurigheid en sterke rekenvaardigheden;
 • Ervaring met HR/salarissoftware (kennis van AFAS is een pré).

Wat bieden wij?

 • Een competitief salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Thuiswerkmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • 3,5 ADV dagen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving bij een toonaangevende wereldwijde onderneming.
 • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling binnen een snelgroeiende organisatie.
 • Een collegiaal en ondersteunend team van professionals.

Heb jij het in je om onze nieuwe Salarisadministrateur te worden? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons ambitieuze team! Ontdek de mogelijkheden bij DCI en stuur je motivatie en cv door.

 

 

 

 

Joyce Kuppens

Solliciteer op deze vacature

Salarisadministrateur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.