Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Quality Manager

Het ontwikkelen, begeleiden en besturen van het gehele QA beleid binnen Graphic Packaging is waar jij als Quality Manager je uitdaging uit haalt. Met een goed salaris en deelname aan het management team, is jouw kennis onmisbaar. Je weet precies hoe je kwaliteitsbewustzijn binnen de gehele organisatie stimuleert en ontwikkeld. Ga jij de verantwoordelijkheid en uitdaging in deze functie aan?

Wat ga je doen?

Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en zo nodig bijsturen van het gehele QA beleid binnen Graphic Packaging. Je bent verantwoordelijk voor de plant van 400 medewerkers op de locaties Hoogerheide, Bergen op Zoom en Ierland. Je stimuleert en ontwikkelt het kwaliteitsbewustzijn in de gehele organisatie. De wereld van de verpakkingsindustrie voor food en de daarbij horende standaarden veranderen snel. Het is van belang dat je het doorzettingsvermogen hebt om deze veranderende cultuur binnen organisatie  uit te dragen en draagvlak te creëren.

Graphic Packaging hanteert flexibele werktijden en waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Er heerst een laagdrempelige en open werksfeer. Collega’s vinden het fijn te merken dat er weinig hiërarchie is, waardoor de betrokkenheid binnen de organisatie groot is.

Wat je nog meer mag verwachten van jouw takenpakket is:

 • Opzetten en eindverantwoordelijk voor het beheer van de betreffende kwaliteitssystemen, zodanig dat aan alle actuele certificeringseisen voor de betreffende kwaliteitssystemen is voldaan;
 • Eindverantwoordelijk voor de opzet en afhandeling van audits;
 • Verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van de beleidsplannen c.q. jaarplannen.
 • Mede verantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen;
 • Verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale inzet van middelen en materialen op zijn/haar afdeling;
 • Verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een kwaliteitscultuur met name op het vlak van voedselveiligheid
 • Voldoen aan wet-en regelgeving
 • Je geeft leiding aan het QA team;
 • Als MT-lid mede verantwoordelijk voor het organisatiebeleid en het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Hier ga je aan de slag
Graphic Pacakiging is één van de toonaangevende en technisch meest geavanceerde verpakkingsbedrijven die producten van hoge kwaliteit produceert. Graphic Pacakiging biedt innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijvoorbeeld diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en diervoeding.

Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan haar klanten en internationaal 24.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.

De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.

Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het MT bestaat uit de Plantmanager,  Operations Manager, HR Manager, Finance Manager, Salesmanager, Supply Chain Manager en Quality Manager. De leeftijden van het MT variëren van jong tot oud.

Jouw directe team bestaat uit 6 leden waarvan er vier Quality Engineers zijn, één kwaliteitsmedewerker en één administratieve kracht.

In het MT wordt direct en transparant gecommuniceerd. Er wordt verwacht dat acties waargemaakt worden en zaken niet blijven liggen.


Waar jij goed in bent
De rol van Quality Manager binnen deze toffe organisatie is jou op het lijf geschreven als jij een afgeronde hbo opleiding hebt bij voorkeur in de richting van Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Je bent communicatief sterk en hebt de capaciteiten om te managen en de norm te lezen. Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:

 • Je bent communicatief vaardig in Engels en Nederlands;
 • Je legt gemakkelijk contacten en bent goed in het onderhouden van deze contacten;
 • Je weet andere gemakkelijk te overtuigen;
 • Je bent een manager die de uitdaging vindt in het gemeenschappelijk doelen behalen.

Wat bieden wij jou?
Als je als Quality Manager is geen dag hetzelfde. Daarnaast bieden we je:

 • Een salaris van minimaal € 69.000 bruto per jaar o.b.v. 38 uur per week;
 • Een bonus van maximaal 10% op jaarbasis bij het behalen van je doelstellingen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de stijgende benzineprijzen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een werkplek in een productieomgeving met enthousiaste en fijne collega’s;
 • Pensioenregeling volgens CAO kantonnage.

Wist je dat?
Graphic packaging heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!

Word jij enthousiast van deze functie als Quality Manager? Stuur dan je gegevens naar Joyce via communicatie@modoc.nl. We zorgen dat Graphic Packaging op de hoogte wordt gebracht van jouw interesse. Zij pakken de verdere sollicitatieprocedure dan ook verder met jou op.

Joyce Kuppens

Solliciteer op deze vacature

Quality Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.