Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Projectleider werktuigbouwkunde en elektrotechniek

Wil jij als Projectleider werktuigbouwkunde en elektrotechniek aan de slag bij een Engineeringsbedrijf die voorop loopt in de techniek? Bij Boonstoppel Engineering gaan we geen uitdaging uit de weg. Dit maakt onze club collega’s hecht, de uitdaging in het werk groot, fouten maken mag en er is een groot onderling vertrouwen. Dit waarderen wij dan ook enorm aan onze collega’s en daar wordt je naar beloond. Meer weten over deze functie? Lees hier verder:

Wat ga je doen

Als Projectleider werktuigbouwkunde en elektrotechniek stuur jij jouw team aan. Je hebt vijf teamleden op de tekenkamer en werkt samen met onderaannemers. Je begeleidt de projecten van begin tot eind. Deze projecten variëren in grootte. Soms zijn ze complex en soms voornamelijk groots, in ieder project vind je dus een nieuwe uitdaging waar jij en jouw team mee aan de slag gaan.

Je bent verantwoordelijk voor inkoop van materialen en de financiële bewaking van de projecten. Je krijgt vooraf een budget waarmee je kunt werken, zodat je de vrijheid hebt om eigen keuzes te maken.

 

Je werkt net als ons, resultaat staat voor jou voorop. We zijn flexibel in wat we doen en hoe we het doen. We zeggen bijna nooit: ‘dat kan niet.’ Hierdoor ontstaan er mooie uitdagingen, wat maakt dat we veel verschillende maar bovenal toffe projecten hebben. Pakt het toch een keer anders uit dan vooraf gedacht? Dan leren we van dat proces om vervolgens naar een nieuwe oplossing te zoeken. We pakken 75% van de projecten die anderen niet aandurven.

 

In jouw werk zit uitdaging, flexibiliteit, vertrouwen en vrijheid. We zijn geen standaard engineersbureau en dat is waar jij bewust voor kiest als je voor Boonstoppel Engineering kiest.

 

Hier ga je aan de slag

Boonstoppel Engineering is sinds 1987 specialist in het ontwerpen, coördineren en begeleiden en beheren van installatietechniek. Naast de conventionele en bewezen installatietechniek hebben we ons toegelegd op vernieuwende en duurzame installatietechnieken. Techniek staat niet stil. We werken samen met bedrijven in Zwitserland en ondervinden innovaties die we binnen ons bedrijf overnemen en toepassen. Op die manier kunnen we voorop blijven lopen in de wereld van techniek.

Ons werk is gevarieerd en uitdagend te noemen, projecten voor hotels, zwembaden en zorgtehuizen hebben we in onze portefeuille.

We zijn de onmisbare schakel tussen theorie en praktijk. Onze mensen werken voor langere periode bij ons vanwege de vrijheid en het vertrouwen dat ze krijgen. Dit maakt dat we in een klein en hecht team goed kunnen samenwerken.

 

Wat we vragen
Voor de functie van Projectleider werktuigbouwkunde en elektrotechniek ga je zelfstandig aan de slag. Je bent bereid om collega’s te helpen, gevraagd en ongevraagd. Je ziet vooral veel kansen en oplossingen. Wat we nog van jou vragen is:

 • Technische HBO opleiding werktuigbouwkunde en affiniteit met elektra
 • Kennis van geautomatiseerde systemen
 • In het bezit van een rijbewijs


Wat we jou bieden

Collega’s die bij Boonstoppel Engineering werken omschrijven ons als kleine bedrijf met een losse houding. We kennen geen typische hiërarchie binnen het bedrijf en zijn ook een engineersbureau die anders is dan alle anderen. Je werkt bij ons fulltime op basis van 38 uur. Je krijgt vrijheid en flexibele werktijden want bij ons geldt: resultaat staat voorop. Wat we je nog meer bieden is:

 • Een zeer goed salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 25 Vakantiedagen;
 • 8 ATV dagen;
 • Mogelijkheid om auto te leasen;
 • Uitdaging in je werk met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Een hecht en betrokken team aan collega’s;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Vakantiegeld 8%.

We kijken er naar uit om jouw interesse in ons in een verdere kennismaking te bespreken. Stuur ons je interesse en we nemen contact met je op.

 

Joyce Kuppens

Solliciteer op deze vacature

Projectleider werktuigbouwkunde en elektrotechniek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.