Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Container Chauffeur

Wil jij werken als Container Chauffeur met daarbij je eigen truck, de laatste technologische snufjes én werkzaam zijn in een lokaal en regionaal gebied? Swagemakers groeit en daarom zoeken wij Chauffeurs met een C/CE rijbewijs.

 

Wat ga je doen:
Als Container Chauffeur met een C/CE rijbewijs ga je voor een van oorsprong familiebedrijf aan de slag. Swagemakers is een groeiend container bedrijf met een stabiele werkomgeving. Je krijgt als Container Chauffeur je planning een dag van te voren binnen per boardcomputer of op je smartphone. De routes die je rijdt zijn lokaal en regionaal. Denk hierbij aan Zeebrugge, Gent, Antwerpen, Rotterdam en  Amsterdam. Heel sporadisch en altijd in overleg wordt er een rit naar Noord-Frankrijk, Duitsland (Ruhrgebied) gepland. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met jou. Als Container Chauffeur waarderen we jouw inzet enorm. Er is een goede stabiliteit en sfeer in de groep. Onze terreinbeheerder staat voor je klaar na iedere rit. Het laden en lossen van bulkwagens, drukcontainers en containers met inner liner door middel van draaisluis, is wat bij jouw werkzaamheden hoort. Uiteraard is enige technische kennis mooi meegenomen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om als LZV Chauffeur door te groeien, zodat je de zware voertuigen mag berijden. Dit is uiteraard optioneel.

Waar ga je aan de slag
Swagemaker deelt al 50 jaar continu haar vakmanschap zodat de eindklant een perfecte logistieke totaaloplossing kan creëren. We verbinden in vertrouwen. Dat is ook wat we doen op de werkvloer.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We waarderen onze collega’s enorm, we hebben een personeelsvereniging en organiseren regelmatig leuke uitjes. Bovendien vinden we het bij Swagemakers belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu. Dit doen we door bewust de keuze te maken voor intermodaal vervoer, met een aantoonbare CO2-reductie als resultaat. Wij beschikken over een modern wagenpark dat voldoet aan de hoogste milieunorm.

Vanaf 1 januari 2019 maakt Swagemakers Intermodaal Transport onderdeel uit van de Vlaeynatie groep. Sinds enkele jaren was er al een hechte samenwerking tussen de bedrijven. Dit vanwege de realisatie van het gezamenlijke 3MCT: Tri-Modaal Containerterminal Terneuzen.

Wat we vragen
We zoeken Chauffeurs die bewust kiezen voor Swagemakers en bij ons het verschil willen maken. Ons team is hecht en de meeste collega’s zijn er al voor een lange tijd werkzaam. Wat we verder nog vragen is:
– Rijbewijs C/CE
– Fulltime beschikbaar
– ADR (of bereid die te behalen)

Wat we bieden
Naast een goede sfeer en een stabiele werkomgeving met toekomstperspectief, bieden we je:

  • Een goed salaris;
  • Goede pensioenregeling conform CAO beroepsgoederenvervoer;
  • Uitbetaling overuren conform CAO beroepsgoederenvervoer;
  • Eigen truck;
  • Vast contract bij goed functioneren;
  • Personeelsvereniging met puntenspaarsysteem om materiaal en kleding mee te kopen;
  • 28 vakantiedagen;
  • Afhankelijk van aantal dienstjaren, aanvulling op je vakantiedagen conform CAO;
  • Een hecht team met een goede werksfeer.

 

Interesse? Laat weten of je een bak koffie komt drinken: mail naar tamian@vlaeynatie.eu; of bel of app via 0646107119.

Joyce Kuppens

Solliciteer op deze vacature

Container Chauffeur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.