Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Chauffeur

Goed gevulde schappen in de winkels. Daar ben jij mede verantwoordelijk voor! Yes, door jou kunnen we onze winkels bevoorraden en onze klanten blij maken met onze producten. Een mooi pluspunt is dat je er ook nog lekker geld mee verdient, want geld verdienen doe je bij ALDI.

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de Distributiecentra. Daarnaast maken we grote stappen in het vernieuwen van ons wagenpark met nieuwe vrachtwagens, die aan de modernste veiligheidseisen voldoen.

 

WAT GA JE DOEN?

Chauffeurs zijn vaak lang van huis. Bij ALDI pakken we het anders aan. Wij vinden een goede werk-privé balans heel belangrijk. Onze Chauffeurs maken minder lange dagen, omdat ze volgens een nauwkeurige, regionale planning werken. Je hebt vaste adressen, waardoor je elke keer een vertrouwd gezicht tegenkomt. Jouw job heeft een mooie combinatie van lekker onderweg zijn, samenwerken met collega’s en het laden en lossen van je wagen. Als Chauffeur zorg je dagelijks voor het correct afleveren van onze producten aan de winkels. Je lost zelf en hebt dus geen lange wachttijden bij het filiaal. Het lossen doe je met een elektrische pallettruck. Weinig fysieke belasting dus!

 

WIE BEN JIJ?

Iemand met passie voor het vak, want rijden is fijn! Je hebt liefde voor de weg én voor de wagen waar je in rijdt. Je voorziet de filialen elke dag weer van hun voorraad en daarmee de klanten van hun boodschappen.

  • Je bent een betrouwbare Chauffeur
  • Je bent flexibel, fulltime of parttime, inzetbaar op zowel doordeweekse dagen, avonden, tijdens weekenden en op feestdagen. Daar staan vervolgens vrije dagen tegenover.
  • Je beschikt over een rijbewijs CE, code 95 en een bestuurderskaart, of bent bereid deze in een opleidingstraject te behalen.

 

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Als chauffeur bij ALDI heb je het goed voor elkaar: je treedt rechtstreeks bij ons in dienst. Als je goed presteert bieden we jou, net als al onze andere Chauffeurs, een vaste baan.

Een goede beloning conform de CAO VGL vinden we belangrijk. Je krijgt een prima basissalaris en ontvangt boven op een vaste toeslag een schadevrije premie én een premie voor goed rijgedrag, als je schadevrij blijft rijden. Verder krijg je een reiskostenvergoeding. Al met al betekent dit dat we tot zo’n 5.000 EUR op jaarbasis boven marktconform belonen.

 

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Enthousiast geworden? Carlijn ontvangt graag je sollicitatie. Deze mag je opsturen naar carlijn@modoc.nl

Solliciteer op deze vacature

Chauffeur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.