Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Chauffeur C / CE

Als chauffeur C/CE aan de slag voor JLN Transport. Je handen uit je mouwen steken om de verschillende opdrachtgevers waar je langs gaat te helpen met hun lading, is wat jij graag doet. De palletdistributie (met elektrische pompwagen) kent een leuke afwisseling tussen winkeldistributie als consumentenlevering. Lees hier verder wat we je kunnen bieden in deze functie en goede voorwaarden.

Wat ga je doen
Als chauffeur met C/CE rijbewijs, ben je bij JLN verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van pallets. Dit doe je met een elektrische pomp. Je denkt graag pro actief mee met de klant die dat enorm kan waarderen aan jou. Dagelijks vertrek je vanuit JLN voor verschillende winkelbevoorradingen. Zij verwachten jou en ontvangen je met goede zin.

Je kunt in deze chauffeursfunctie de zelfstandigheid krijgen die je wilt. Je dag bestaat uit chauffeurswerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. Van winkeldistributie tot consumentenleveringen. Je houdt ervan om dit werk met beiden handen aan te grijpen en hier jouw werk van te maken.

Hier ga je aan de slag
JLN is gevestigd in Etten-Leur en staat voor meer dan alleen transport. Zij ontzorgen en gaan voor tevreden klanten en langdurige klantrelaties. JLN schakelt snel, levert maatwerk en service en is een betrouwbare transportpartner. Daarnaast heeft JLN een sterk team dat écht het verschil maakt. Zij begrijpen dat de klant centraal staat. Samen werken ze aan oplossingen, ook als de uitdaging groot is. De relaties met klanten zijn prettig en duurzaam. Er is een onderling vertrouwen en daar zijn de werknemers van JLN zuinig en trots op. JLN is altijd op zoek naar goede werknemers die een teamplayers mentaliteit kennen. Want samen kom je verder.

Waar jij goed in bent
Als chauffeur C/CE heb je een goede motivatie. Je hebt een klantvriendelijke instelling en bent een echte teamplayer. Daarnaast vind je zelfstandig werken ook prettig en ben je trots en zuinig op je voertuig. Je vindt het prima om op zaterdag te werken (eventueel de zondag is bespreekbaar). Wat we nog belangrijk vinden:

– Je bent in het bezit van rijbewijs C of CE;
– Je bent representatief en hebt een klantgerichte instelling;
– Je bent servicegericht.

Wat we jou bieden
– Goede pensioenregeling
– Prima salaris
– Vast contract bij goed presteren
– Fijne werksfeer
– Zelfstandigheid in de functie

Interesse in deze functie? Stuur ons je cv en motivatie en we sturen je gegevens door naar de desbetreffende persoon van JLN Transport.

Solliciteer op deze vacature

Chauffeur C / CE

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.