Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Assistent productiemanager

Jij bent een vroege vogel die graag de handen uit zijn/haar mouwen steekt. Bij Nature’s Gold in Zundert voegen ze graag een Assistent Productie Manager toe aan hun team. Je stuurt samen met de bedrijfsleider het productieteam aan, maakt planningen, doet kwaliteitscontroles en zoekt iedere dag weer de verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden. Nieuwsgierig wat Nature’s Gold, een moderne witlofkwekerij, jou allemaal te bieden heeft? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als Assistent Productie Manager stap je iedere dag vroeg de kwekerij binnen. Samen met het managementteam bespreek je de bijzonderheden van de dag en maak je de planning wat er moet gebeuren. Jij weet met je communicatieve skills het productieteam aan te sturen, te motiveren en hebt aandacht voor de mens.

 

Het productieteam in Zundert bestaat ongeveer uit 30 personen, zowel mannen als vrouwen van verschillende nationaliteiten. Van vaste krachten tot uitzendkrachten, jij hebt mede de dagelijkse leiding over deze club mensen (de Productiemanager is eindverantwoordelijk). Je weet goed met hen te communiceren in het Engels en Nederlands óf als je meertalig bent in een andere passende taal.

Daarnaast ga jij geen uitdaging uit de weg. Iedere dag is weer anders en ook iedere dag kunnen er optimalisaties plaatsvinden. Jij gaat hier graag mee aan de slag, lost problemen op, denkt na over wat er beter kan en voert dit door. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Controle van oogstwerkzaamheden;
 • Begeleiden en inwerken productiemedewerkers;
 • Werk- en productieplanningen;
 • Onderhoud en reparaties;
 • Assisteren bij teeltwerkzaamheden;
 • Urenregistraties;
 • Transportdocumenten in orde maken;
 • Heftruck/pallettruck werk.

 

Aan het einde van de dag heb je samen met het team ervoor gezorgd dat er een mooi product is afgeleverd, zijn de dagelijkse registraties ingevuld en zijn zaken als personeelsplanning en verpakkingen voor de volgende dag(en) geregeld.

 

Hier ga je aan de slag

Nature’s Gold is sinds 1986 actief in de witlofsector. Het is een bijzonder familiebedrijf dat continue in beweging is en waarin gewerkt wordt in een informele sfeer. Gijs en Sophie, broer en zus, zijn de tweede generatie die het bedrijf leiden. Als team proberen ze dagelijks te komen tot optimale prestaties. Het hoofddoel is om gezonde voeding te produceren tegen een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

 

Als Assistent Productie Manager kom je te werken in Zundert, waar ongeveer 35 medewerkers werken. Nature’s Gold heeft ook nog een locatie in Langeweg, met 15 medewerkers. Je hebt een nauwe samenwerking met de productiemanager, productiemedewerkers, leidinggevenden, teeltspecialist en directie.

 

De piekperiodes van de witlofkwekerij liggen in de winter. Vooral in oktober, november en december (Kerstperiode) wordt er een tandje bijgezet. Voor jou, als Assistent Productie Manager, de periode om een stapje extra te zetten.

 

Waar jij goed in bent
Jij hebt de wil om te leren en daardoor door te groeien tot Productiemanager. Met je empathisch vermogen signaleer je gemakkelijk wat er speelt bij je team. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook privé. Je hebt de eigenschap om op een prettige manier te communiceren met de medewerkers, waardoor iedereen graag en hard voor je werkt.

 

Als Assistent Productie Manager heb je een voorbeeldfunctie en ben je een echte doener. Jij durft te laten zien wat hard, en vooral slim werken inhoud. Je springt bij waar nodig, neemt initiatief en kunt delegeren. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Beheersing van Nederlandse (eis) en Engelse taal (Engels vooral mondeling);
 • Ervaring als leidinggevende is een pré, vooral de bereidheid om te leren staat voorop;
 • Ervaring binnen de agrarische sector is een pré, maar zeker niet noodzakelijk.

 

Heb je daarnaast een beetje groene vingers? Het zou ideaal zijn als je in de vakantieperiodes de teeltmanager kan vervangen. Ook dit is te leren.

 

Wat we je bieden

Je komt als Assistent Productie Manager te werken in een informeel team. Een veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen. Je mag van Nature’s Gold het volgende verwachten:

 • Pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. Er is ruimte voor groeiperspectief.
 • Een fulltime dienstverband, waarbij de werkdag om 06.30 uur start;
 • Een informele omgeving waarin meedenken over verbeteringen op alle gebieden wordt gestimuleerd;
 • Mogelijkheden voor aanvullende opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Sneller doorgroeien bij tevredenheid over functioneren behoort tot de mogelijkheden;
 • Jaarlijkse uitjes met het personeel, zoals met Kerst en een zomerse BBQ.

 

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de functie van Assistent Productie Manager én Nature’s Gold als werkgever? Graag komen we met jou in contact! Stuur je gegevens naar ons op en wellicht maken we snel kennis met elkaar.

Carlijn Balink

Solliciteer op deze vacature

Assistent productiemanager

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.