Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Accountmanager HR

Als carrièremaker staat groei centraal in onze organisatie, wil jij je verder ontwikkelen samen met ons? Met onze persoonlijke ervaring in talentmanagement en met de inzet van slimme tools bieden wij werkgevers in West-Brabant en Zeeland een complete HR dienstverlening aan. Als accountmanager HR bij Modoc geef jij werkgevers in ons netwerk advies op het gebied van werving en selectie en HR. Jij bent de gesprekspartner en recruitmentvraagbaak voor hen.

Wat ga je doen?

Je krijgt de ruimte om jouw sterkte punten én die van Modoc te combineren. Je gaat de functie van accountmanager binnen Modoc zelf vormgeven. Sterker nog, het vrij benutten van je speelruimte binnen ons team, is een voorwaarde om binnen onze werkcultuur te passen. Een unieke kans om bij een vooruitstrevende en inspirerende werkgever te gaan werken. We zien graag jouw expertise en door learning on the job en inzet van onze talentcoach ga jij pionieren in ons netwerk binnen West-Brabant en Zeeland.

Als accountmanager HR ben je een superverbinder. Vanuit je nieuwsgierigheid naar mensen en het belang van talentontwikkeling zie je veel kansen in de arbeidsmarkt. Het is aan jou om je gesprekspartner mee te nemen in aantrekkelijk werkgeverschap. Met jouw intuïtie word je gezien als een HR partner die open en eerlijk is. En samen met de werkgever, manager of HR professional vergroot je het werkgeluk van werknemers. Simpelweg door de match op een diepliggender niveau te maken, maar ook de aandacht die je geeft aan de mens. Met als bijvangst dat dit bijdraagt aan het succes van Modoc, jouw ambities en die van onze relaties.

 

Dat alles vanuit jouw interesse in HR, de arbeidsmarkt en in het bijzonder jouw persoonlijke aanpak die centraal staat. Je verdiept je in het karakter van het bedrijf en de bijbehorende organisatiecultuur. Je zet net dat stapje extra voor de werkgevers in je netwerk en die drive straal je ook uit. Als accountmanager ben je de schakel voor werkgevers die het team willen uitbreiden, maar juist ook willen investeren in het behoud van hun medewerkers. Je weet wat de kritische succesfactoren zijn en maakt je gesprekspartner bewust van de kansen. Door het maken van vlieguren kan je dit vertalen naar een passend advies. Veelal vanuit je onderbuikgevoel, maar uiteraard combineer je dit met data. Afhankelijk van jouw capaciteiten ben je succesvol in een krappe arbeidsmarkt, word je tijdelijk ingehuurd voor een project bij een werkgever of voel je de ruimte om verwachtingen waar te maken en pak je een actieve rol in de onboarding van een nieuwe collega.

Hier ga jij aan de slag

Modoc is een familiebedrijf. Inmiddels zijn we bijna 12 jaar actief binnen de dynamische wereld van recruitment en talentmanagement. Wij zijn dé carrièremaker van West-Brabant en Zeeland. Wij voorzien professionals van loopbaanadvies en nemen werkgevers mee in de talentgerichte aanpak waar wij zo in geloven. We gaan verder dan puur de verbinding maken in recruitment. Advies, coaching en talentontwikkeling brengt de verdieping in ons vak. Dit maakt dat wij echt gaan voor duurzame (arbeids)relaties. Ons werkgeversmerk is inmiddels een gevestigde naam in de regio.

Kies je voor Modoc, dan kies je voor een innoverende werkgever die bewuste keuzes maakt. Je krijgt de tijd en ruimte om je functie als accountmanager HR in te richten naar je eigen wensen, waarbij we het hybride werken omarmen. Vanuit je werkzaamheden beslis je zelf of je vanuit huis, kantoor of een andere locatie gaat werken. Deze vrijheid geeft je ook veel eigen verantwoordelijkheid.

Heb je een ondernemende kant? Één van de voordelen van werken bij een persoonlijke dienstverlener is dat we jouw ideeën juist podium willen geven. Innovaties jagen we aan bij collega’s en er wordt niet alleen maar top down gecommuniceerd. De persoonlijke aandacht die je geeft aan jouw netwerk krijg je ook van je manager, onze talentcoach en jouw collega’s terug. Het team aan collega’s vormt samen één Modoc. En door elkaar van te leren, geloven we in de opwaartse spiraal en is het een feestje om samen carrière te maken. Mét uitdagingen en vooral veel succes en plezier!


Waar jij goed in bent

Zowel voor werkgevers, professionals als collega’s ben jij het type what you see, is what you get. Omdat jij je afspraken nakomt, houdt van dynamiek en eigenaarschap toont, ben je echt van toegevoegde waarde. Jouw gedrevenheid zorgt ervoor dat je zowel je collega’s als werkgevers triggert en motiveert. Je authenticiteit kenmerkt je als een fijne gesprekspartner met de beste intenties. Modoc wil echt en oprecht inspireren in carrières en bij werkgevers, hierin heb jij direct invloed. Wat verwachten we van jou:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je als professional weet op te stellen en jezelf blijft uitdagen;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd;
 • Je durft je verder te ontwikkelen;
 • Je bent van nature nieuwsgierig;
 • Door jouw kritische blik ontstaan er nieuwe inzichten;
 • Je bent niet bang om ergens je tanden in te zetten;
 • Je bent een type dat bruist van energie;
 • Je denkt altijd in kansen voor de professional, werkgevers en Modoc

Wat we jou bieden

 • Een uitdagende en afwisselende baan als accountmanager;
 • Learning on the job is onderdeel van onze cultuur;
 • Een fijne werksfeer met regelmatig een borrel of sport of inspiratie activiteit;
 • Wij investeren in jouw persoonlijke en talent -ontwikkeling door inhoudelijke gesprekken met onze eigen talentcoach Nina;
 • Een werkgever die luistert naar jouw ideeën en initiatieven en deze samen omzet naar concrete plannen;
 • Echt hybride werken, we vertellen je er graag meer over;
 • Een leidinggevende die jou coacht om beter te worden in je werk;
 • 25 vakantiedagen, een vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld
 • Een thuiswerkvergoeding van 5 euro per dag;
 • Een jaarlijks terugkerend opleidingsbudget;
 • 5 % flexibel budget wat je naar eigen wens kan inzetten voor: extra vrije dagen, extra salaris per maand of extra opleidingsbudget;
 • Een bonusregeling;
 • Korting op je zorgverkering bij CZ;
 • Een marktconform salaris;
 • Een fulltime werkweek van 36 uur, een goede balans tussen werk en privé;
 • Een auto van Modoc
 • Een thuiswerkplek
 • Een pensioenregeling die grotendeels door Modoc wordt opgebouwd.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van onze vacature? Ik vertel je graag meer over Modoc! Bellen of mailen kan naar Stephanie de Roo: 076 306311 of stephanie@modoc.nl.
De sollicitatieprocedure sluit 22 juli 2022, graag ontvang ik voor deze datum jouw reactie op deze kans om je aan ons team toe te voegen.

 

Solliciteer op deze vacature

Accountmanager HR

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.