Vacatures Zierikzee

De vacatures in Zierikzee nemen wij graag onder onze hoede als carrièremaker. Wie in Zeeland woont of werkt, is natuurlijk bekend met deze plaats. We hebben diverse functies openstaan in deze regio, zodat er voor iedereen wat passend is. Graag gaan we het gesprek met je aan om de juiste match te maken en te ontdekken waar jouw talenten liggen.

 

Monumenten in Zierikzee

Zierikzee is een van de 10 monumentensteden in Nederland. Wist je dat ze namelijk wel 568 monumenten hebben in deze historische stad? Ook vind je verschillende kerken, prachtige oude muren, gedenkwaardige poorten en historische molens. De Dikke Toren is een van de bekendste bezienswaardigheden van Zierikzee en is dan ook het middelpunt van deze plaats. Daarbij zit je ook dicht bij het strand en is het een prachtige omgeving om in te wonen en te werken.

 

Werken in Zierikzee

Dat je graag wilt werken in Zierikzee snappen we goed. De vacatures die we bemiddelen kun je dan ook onderverdelen in verschillende categorieën. Vanuit Modoc richten we ons voornamelijk op de ‘kantoorfuncties’ en/of functies gericht op het management binnen een productie- of logistieke omgeving. De branches waar we veel werkzaam in zijn, kun je hier terugvinden:

 

Uiteraard denken we met je mee vanuit jouw persoonlijke interesse, je talenten en natuurlijk je loopbaangeschiedenis. Samen bespreken we verschillende vacatures en inspireren we je met werkgevers in de regio waar je zelf wellicht nog niet aan hebt gedacht of nog niet kent.

 

Starters en professionals

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan in Zierikzee of omgeving? Graag stappen wij met jou in deze spreekwoordelijke trein. Het is spannend en af en toe ook moeilijk om de eerste stappen te zetten binnen de arbeidsmarkt. Vanuit de kunde en kennis van onze recruiters helpen ze jou om de functie te vinden.

 

Ook professionals helpen we graag verder als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit kan omdat je ergens een twijfel hebt bij je huidige baan, je graag wilt doorgroeien, je gaat verhuizen of gewoon omdat je toe bent aan iets anders. De vacatures in Zierikzee en omgeving Zeeland nemen we graag met je door.

 

Kom eens langs op ons kantoor in Tholen of laten we digitaal kennis maken. Tot snel!

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin