Vacatures Tilburg

Vacatures in Tilburg en omgeving zijn er in overvloed. Ben je dus woonachtig in deze Brabantse stad of ben je van plan hier naartoe te verhuizen en dus een baan te vinden, dan helpen we je vanuit Modoc graag verder. De slogan van Tilburg is niet voor niets: Thuis in Tilburg en Tilburg, je bent er. Net als in de rest van Noord-Brabant hangt er een bourgondische sfeer, waarbij gezelligheid en samenkomen erg belangrijk is. Daarom ook voor veel bedrijven een plek om zich te vestigen.

 

Vacatures Tilburg en omgeving

Tilburg is een stad dat centraal ligt tussen Breda en Den Bosch. Ook kleinere dorpen zoals Boxtel, Oosterhout, Raamsdonkveer, Gilze-Rijen en Dongen liggen in de buurt. Voor vacatures in deze omgeving helpen we je vanuit Modoc graag verder. Zo kunnen we de functies opdelen in parttime en fulltime en zijn er natuurlijk diverse branches waarin je een baan kunt zoeken. Branches waar we vanuit Modoc veel in bemiddelen zijn:

 • Techniek
 • Zakelijke dienstverlening
 • Logistiek
 • Industrie
 • Transport

 

Inhoudelijk kun je de functies in Tilburg verdelen onder de ‘kantoorfuncties’. Denk hierbij onder andere aan administratie, financiën, sales, marketing, communicatie en management. Belangrijk is dat vooral vanuit jouw wensen en ambities kijken welke baan er bij je past. Waar ben je goed in? Wat laat je liever links liggen? En vooral, wanneer kom je blij thuis na een dag werken? Vanuit deze gedachte wordt het matchen met een werkgever duidelijker en ook meer voor de lange termijn.

 

Young professionals in Tilburg

Tilburg is ook een echte studentenstad, vanwege de Hogescholen (Fontys en Avans), de Universiteit en de verschillende MBO opleidingen. Veel studenten zetten hier dus de eerste stap in hun carrière als ze starten met stages. Vervolgens blijven veel net afgestudeerden en Young Professionals hangen in hun studentenstad en helpen we deze starters graag verder bij het vinden van hun eerste baan. Omdat het soms lastig is om ergens binnen te komen met je vers behaalde diploma, begeleiden we je goed. Wat kun je van ons verwachten:

 • Persoonlijke kennismaking;
 • Samen ontdekken van je talenten en valkuilen;
 • Loopbaancoaching;
 • Inzet van ons bedrijven- en vacaturenetwerk;
 • Begeleiding en voorbereiding bij je gesprekken en onderhandeling;
 • Contact en vraagbaak de eerste maanden bij je nieuwe baan.

 

Werken in Tilburg

Naast de starters staan we natuurlijk ook klaar voor de professionals die in regio Tilburg aan het werk willen. Dit kan zijn omdat je er al werkt en op zoekt bent naar iets nieuws of omdat je juist graag een overstap richting Tilburg wilt maken. Er zijn genoeg banen te vinden voor elk niveau. Ook heb je keuze tussen tijdelijke of vaste dienstverbanden. Bij Modoc zul je vooral de vaste dienstverbanden tegen komen. Onze recruiters en coaches helpen je graag verder. Dit kan zowel online via een digitale kennismaking of op ons kantoor in Etten-Leur. Zie we je daar?

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Melissa Jongenelen

Accountmanager Etten-Leur

melissa@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com