Vacatures Terneuzen

De vacatures in Terneuzen zijn een mooie aanvulling op de functies in de rest van Zeeland. Terneuzen ligt dicht tegen België aan en ligt dus op het onderste eiland van Zeeland. Er is dan ook veel werkgelegenheid in de havens en bij de industriële bedrijven. Bij Modoc kennen we de bedrijven in dit werkgebied en brengen we je er graag onder de aandacht. Ben je dus woonachtig in Terneuzen of Zeeland of ben je van plan in dat gebied te gaan werken, Modoc helpt je verder!

 

Terneuzen, einde van Nederland?

Voor veel mensen in Nederland is Terneuzen echt het puntje van Nederland en moeilijk bereikbaar. Zo kun je rijden via België (over Antwerpen) of via de (betaalde) tunnel. Een ritje is het zeker, wanneer je niet in Zeeland woont. Maar natuurlijk heeft deze plaats ook voldoende mooie punten en staat het bekend om het sluizencomplex. Ook het standbeeld met de twee neuzen is typerend voor Terneuzen.

 

Werken in Terneuzen

Veel professionals werken graag in Terneuzen, omdat er mooie bedrijven gevestigd zitten. Zeker de echte Zeeuwse producten zoals vis, schelp- en schaaldieren worden bereid in deze productiebedrijven. Ook starters binden we graag aan onze werkgevers in deze omgeving. Heb je bijvoorbeeld op de hogeschool van Zeeland gezeten? Dan kunnen we snel de link leggen met mooie vacatures in Terneuzen. Naast de productiebedrijven, kun je bij Modoc in Zeeland ook terecht voor de volgende branches:

  • Logistiek
  • Sales
  • Techniek
  • Bouw
  • Zakelijke dienstverlening
  • Human Resources

 

Parttime of fulltime banen

Ook is er keuze tussen de fulltime en parttime vacatures in Terneuzen. Wil je graag een goede werk/privébalans of wil je juist minder uren werken om voor de kinderen te zorgen. Een parttime aanstelling is dan geschikt. Maar wanneer je graag de gehele week werkt of kostwinner bent, zijn er voldoende fulltime functies die aansluiten op jouw wensen.

 

Vacatures Terneuzen via Modoc

Vanuit Modoc helpen we je graag verder aan een baan in Zeeland. Graag ontvangen we je CV en nodigen we je uit op een kennismakingsgesprek. Hier kijken we natuurlijk verder dan alleen je ‘geschiedenis’, maar zoomen we in op je talenten en skills.

 

Kom eens langs op onze vestiging in Tholen of laten we online eens kennismaken via een digitale kennismaking!

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin