Vacatures Steenbergen

Ook voor vacatures in Steenbergen ben je bij Modoc aan het juiste adres. Ben je woonachtig in deze plaats of wil je graag in Steenbergen (of omgeving) werken, dan helpen onze carrièremakers je hier graag! Met een aantal mooie klanten in deze stad, zorgen we er voor dat we de juiste match kunnen maken. Ook als je wat breder wilt kijken in West-Brabant en Zeeland helpen we je verder om de baan te vinden waar jij gelukkig van wordt. Werkgeluk staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Steenbergen, rust & cultuur

Wanneer je nog niet zo bekend met Steenbergen, klinkt het als een klein stadje/dorpje. Toch is er genoeg moois te vinden en is het van oudsher een handelsstad. Inmiddels is Steenbergen een plek waarbij je zowel de rust als de gezelligheid kunt opzoeken. Met leuke winkels en restaurantjes, hangt er een gezellig sfeer in de stad. Wanneer je juist even wilt ontspannen en de rust op zoekt, is een wandeling of fietstocht in de Dintelse Gorzen een echte aanrader. Wij snappen dat je in Steenbergen wilt werken!

 

Werken in Steenbergen

Of je nu op zoekt bent naar een fulltime of parttime baan, bij Modoc denken we met je mee. Verschillende werkgevers in Steenbergen en deze regio zijn op zoek naar personeel en bieden je dus graag een mooie werkomgeving aan. Samen met onze recruiters en coaches ga je het gesprek aan om jouw wensen door te nemen en vooral ook je talenten te ontdekken. Vanuit de sterke punten benadering gaan we op zoek naar de juiste baan. Wat mag je van ons verwachten?

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek (op kantoor of digitaal);
  • Loopbaancoaching en Talentmanagement;
  • Samen bespreken van vacatures, waarbij de keus altijd bij jou ligt;
  • Netwerk aan werkgevers die bij jou passen;
  • Ondersteuning bij je sollicitatiegesprekken;
  • Begeleiding tijdens je eerste weken/maanden bij je nieuwe baan.

 

Vacatures voor jou

De vacatures die we bij Modoc in bemiddeling hebben, kun je onderverdelen in verschillende categorieën. We richten ons vooral op de vacatures binnen branches als: logistiek, techniek, industrie, zakelijke dienstverlening, sales, HRM, administratie en financiën. Natuurlijk kijken we ook verder dan dat en hebben we een mooi netwerk aan werkgevers waar jij wellicht bij past!

 

Ook de vacatures in Steenbergen zijn onder te verdelen. Zo kunnen we ook nog onderscheid maken in startersfuncties en professionals en natuurlijk in opleidingsniveau.

 

Graag zien we je eens langskomen voor een persoonlijke kennismaking! Uiteraard met een kopje thee of koffie. Zien we je snel voor de vacatures in Steenbergen?

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin