Vacatures Moerdijk

Er zijn regelmatig vacatures in Moerdijk. In Moerdijk is namelijk veel bedrijvigheid, omdat het eigenlijk een groot industrie terrein is. Natuurlijk heeft de gemeente Moerdijk ook een aantal mooie plaatsen, zoals Zevenbergen en Klundert en ben je ook snel in Dordrecht als je wilt. Door de fijne ligging van Moerdijk, is het voor veel bedrijven slim om zich daar te vestigen. Het ligt net onder de rook van Rotterdam, waardoor de Randstad dichtbij is. En natuurlijk ben je vanuit West-Brabant en Zeeland ook snel in Moerdijk.

 

Moerdijkbrug – A16

De Moerdijkbrug is de langste rivierbrug van Nederland en gaat over het Hollands Diep. Wanneer je dus vanuit de Randstad (zuiden van Dordrecht) richting Moerdijk rijdt, kom je over deze brug heen. Omdat het een handige verbindingsweg is tussen de bedrijven in Noord-Brabant en de Randstad, kan het ook wel erg druk zijn op deze brug. Wanneer je dus in de buurt woont van Moerdijk, is het ook zeker aan te raden om eens de fiets te pakken.

 

Werken in Moerdijk

Omdat er veel werkgelegenheid is in Moerdijk, vind je bij Modoc dus regelmatig vacatures in deze omgeving. Van grote logistieke partijen tot kleinere technische organisaties, in Moerdijk vind je het allemaal. Neem dus eens een kijkje bij ons vacatures gericht op de branches:

 

Vacatures Moerdijk – starters en professionals

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mooie startersfunctie of zit je juist al wat verder in je loopbaan en zoek je iets anders? Bij Modoc helpen we je graag verder. We nodigen je graag uit op een kennismakingsgesprek, waar je het volgende van ons mag verwachten:

  • Persoonlijke interesse;
  • Focus op je kwaliteiten en skills;
  • Nemen we de tijd voor je;
  • Stellen we heldere verwachtingen van elkaar;
  • Zoeken we samen naar de juiste match;
  • En natuurlijk krijg je een lekkere kop koffie of thee.

 

Nadat we het gesprek hebben gevoerd, zullen we voor je aan de slag gaan om de juiste baan in Moerdijk en omgeving te vinden. Dit doen we altijd in overleg met jou en natuurlijk bereiden we je ook goed voor als je op sollicitatiegesprek mag. Onze carrièremakers zetten jouw als kandidaat op nummer één. Kom je eens langs op onze vestiging in Etten-Leur? Of sluit je liever aan tijdens een online meeting om de vacatures in Moerdijk te bespreken.

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Melissa Jongenelen

Accountmanager Etten-Leur

melissa@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com