Vacatures Logistiek

Past een dynamische omgeving bij jouw karakter? En heb je altijd al willen werken in een logistieke omgeving?  Een functie binnen de logistiek is dan wellicht hetgeen wat bij jou past. In West-Brabant en Zeeland hebben wij diverse logistieke vacatures, waardoor er altijd wel eentje is die bij jou past. Neem eens een kijkje op onze website en solliciteer direct op de vacatures logistiek waar jij bij past.

 

Werken bij een logistiek bedrijf

De logistieke vacatures kun je terugvinden bij ons, Modoc. Diverse bedrijven in ons netwerk zijn op zoek naar logistieke toppers die hun handen uit de mouwen willen steken, hard werken en het leuk vinden om in een hectische omgeving aan de slag te gaan. Een groot of kleiner bedrijf, modern of traditioneel, ze komen allemaal bij ons voorbij. Ben je woonachtig in de omgeving van Tholen of Etten-Leur? Bekijk dan de logistieke vacatures in deze regio’s. Een aantal voorbeelden van functies die hierbij horen:

  • Logistiek medewerker
  • Logistics Engineer
  • Supply Chain
  • Logistiek Administratief medewerker
  • Warehouse Manager

 

Vacatures logistiek in de Supply Chain

Heb je je HBO diploma of heb je al enige ervaring op dit niveau? Supply Chain is dan een onderdeel van de logistiek die goed bij jou kan passen. Je zorgt dat het gehele proces goed verloopt, komt met verbetervoorstellen en stuurt je team aan. Ook rollen als Logistiek Coördinator, Logistics Engineer op Logistiek Planner kunnen interessant voor je zijn. Met een studie richting van bijv. Logistics Management of Supply Chain sluit je goed aan op deze beroepen. De vacatures in de logistiek hebben wij in ons netwerk, waardoor we je zowel als starter en als professional verder kunnen helpen in West-Brabant en Zeeland. Carrière maken doen we samen!

 

Logistiek administratief medewerker

Administratief medewerkers zijn in elk bedrijf belangrijk, maar in de logistiek zijn ze vaak op zoek naar iemand die specifiek ervaring heeft als Logistiek Administratief Medewerker. Ben jij dus nauwkeurig, netjes én heb je kennis van de logistiek? Dan ben jij de Logistiek Administratief Medewerker die we zoeken.

 

Warehouse Manager

Daarnaast zijn ook in de logistiek de managers onmisbaar. Als Warehouse Manager of Logistiek Manager is het aan jou de taak om teams aan te sturen. Verder zijn onderstaande taken en verantwoordelijkheden passend bij de warehouse manager:

  • Je neemt de eindverantwoordelijkheid;
  • Je denkt op strategisch en tactisch niveau mee om het logistieke proces te verbeteren, implementeren en professionaliseren;
  • Met jouw deskundigheid weet je jonge professionals het vak te leren;
  • Je durft keuzes te maken;
  • Je hebt soms te maken met flinke budgetten en weet deze goed te beheren.

 

In het netwerk van Modoc zijn we regelmatig op zoek naar ervaren Warehouse Managers.

 

Logistieke vacatures Breda en omgeving

In West-Brabant vind je veel bedrijvigheid, waarbij veel logistieke organisaties. Deze verschillen van grote 3PL partijen tot kleinere organisaties met een logistieke afdeling of zelfs één logistiek medewerker. De vacatures logistiek in Breda en omgeving, komen bij onze carrièremakers in Etten-Leur terecht en zij begeleiden jou naar de juiste baan. Met een werkgebied tussen Tilburg en Roosendaal vind je in elke regio logistieke bedrijven waar jij bij past.

 

Logistieke vacatures Zeeland

Ook in Zeeland kunnen we niet zonder de logistieke professionals. Bedrijven die al van oudsher en generatie op generatie bestaan, laten met trots zien waarom het vak zo mooi is. De logistieke vacatures in Zeeland worden bemiddelt door Modoc in Tholen. Deze kenners weten welk bedrijf aansluit op jouw wensen en behoeften.

Voor alle vacatures logistiek kun je natuurlijk contact opnemen met onze carrièremakers in Tholen en Etten-Leur of solliciteer online via onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com