Hydrosan uit Halsteren bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een modern bedrijf. We zijn ontstaan als technische handelsonderneming met de nadruk op een compleet hydrauliekpakket. Van hieruit hebben we ons ontwikkeld tot een totaalpartner voor hydraulische oplossingen. Ons motto is klaar staan voor onze klanten met een compleet pakket hydrauliekcomponenten met sterke merken, eigen slangassemblage, cilinderproductie en servicedienst waarmee we verder groeien binnen de Benelux.

We leveren hydraulische oplossingen aan industrie, scheepvaart, landbouwmechanisatie, onderhoudsbedrijven en machinefabrieken. We doen zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt. Vanwege eigen import springen we snel in op de vraag naar zowel standaard als specifieke onderdelen.

Bij Hydrosan hebben we goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. We zijn een relatief kleine organisatie met 25 collega’s. We hebben een platte organisatiestructuur en  collega’s ervaren een persoonlijke betrokkenheid in het team. Ons bedrijfspand heeft ook een sociale functie.

Ben jij onze nieuwe collega?