Transport vacatures

Modoc bemiddelt kandidaten onder andere bij vacatures binnen de transport. Ligt jouw hart dus in de transportwereld en maak je graag een nieuwe stap binnen je carrière? Dan staan de carrièremakers van Modoc klaar om jou te helpen. Binnen de transport vacatures zijn er natuurlijk verschillende functies, zoals transportplanner, medewerker aan de chauffeursbalie of commercieel manager binnen de transport. Door de dynamiek binnen deze branche, is er behoefte aan allerlei soort personeel. Omdat we graag meedenken vanuit jouw talenten en jouw ambities, bespreken we samen welke transport vacatures het beste bij jou passen.

 

Transport, meer dan alleen chauffeur

Bij transport denk je toch al snel aan een functie als chauffeur, zoals vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of koerier. Bij Modoc kijken we veel breder dan dat en hebben we transportfuncties op allerlei niveaus. Heb je dus een HBO of WO diploma en ben je wel erg gecharmeerd van de transportwereld? Wellicht dat een van onze HBO of WO functies bij jouw wensen aansluiten. En juist met een MBO opleiding staan ze te springen om je te verwelkomen.

Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, maar wel heel graag binnen de transport (of logistiek) aan de slag gaat, is het mogelijk om te kijken welke competenties je hebt en hoe deze aansluiten bij de vacatures. Door middel van een online assessment kunnen we inzichtelijk krijgen hoe jij bent als persoon en als medewerker/manager. Meer informatie over de Persoonlijke Profielanalyse vind je hier.

 

Transport vacatures in Zeeland

In sommige vacatures binnen de transport wordt gevraagd naar specifieke eisen, zoals een bepaalde opleiding en certificaten die je behaald moet hebben. Wanneer je deze nog niet hebt en ze wel noodzakelijk zijn, is het handig om je te verdiepen hierin. Ook Modoc denkt hierbij met je mee, zoals het bieden van een opleidingsbudget als je bij een werkgever via ons aan de slag bent gegaan. Bij jij dus de transportman of -vrouw in Zeeland, kom dan eens langs bij onze collega’s in Tholen die contact hebben met mooie werkgevers in Zeeland binnen de transport.

 

Werken in de transport in West-Brabant

Ook in West-Brabant zijn er transport vacatures te vinden en weten de Recruiters in Etten-Leur je te binden aan werkgevers binnen ons netwerk. Tussen Tilburg en Roosendaal ligt genoeg bedrijvigheid en zeker de transportbranche is een on going proces. Zeker in de online tijden waar we nu leven, is transport (en logistiek) niet meer weg te denken. De transport vacatures in West-Brabant nemen we dan ook graag met je door.

Ben je enthousiast geworden over onze vacatures in de transport of heb je juist nog wat vragen? Neem dan eens contact op met onze recruiters, zodat ze het gesprek met je aan kunnen gaan over deze branche. Je bent van harte welkom bij onze vestigingen in Tholen en Etten-Leur of natuurlijk digitaal via een online videocall.

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin

Kelly Lazeroms

Recruiter Etten-Leur

kelly@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com