Technische vacatures

Modoc heeft een breed aanbod aan technische vacatures. Je kunt hierbij denken aan functies waar je echt met je handen bezig bent en ook aan functies waarbij je juist degene bent die de technische plannen uitwerkt of eventueel met de klant aan de slag gaat. Technische vacatures zijn er dus in verschillende soorten en maten. Ben je geïnteresseerd in de technische branche? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze carrièremakers in Tholen en Etten-Leur!

 

Modoc & techniek

Modoc zoekt naar een technische baan voor jou op maat. We gaan het gesprek met je aan om je wensen te bespreken, spreken uit wat de mogelijkheden zijn, coachen je waar nodig en natuurlijk bemiddelen we tussen jou en een eventuele nieuwe werkgever in de techniek.

Een goed begin naar een baan in de techniek is natuurlijk enige technische kennis en affiniteit. Heb jij twee rechterhanden, heb je wellicht een diploma in een technische richting én heb je technisch inzicht, dan heb je al een streepje voor. Wij gaan voor jou op zoek naar de technische vacatures in jouw regio in de omgeving van Zeeland en West-Brabant, waarbij we gevestigd zitten in Etten-Leur en Tholen.

 

Technische vacatures en functies

Zoals aangegeven hebben we een breed scala een technische functies en vacatures. Maar wat past nu bij jou? Ben jij de handige Harry van de familie die onze topper kan zijn voor een monteursfunctie? Of ben je juist degene die technische plannen om kan zetten in tekeningen, zodat ze er praktisch mee aan de slag kunnen. Een greep uit onze functies die we aanbieden:

  • Operator
  • Monteur
  • Engineer
  • Tekenaar 2D/3D
  • Werkvoorbereider
  • Technisch accountmanager

 

Ervaring

Modoc heeft zowel vacatures in de techniek voor starters als voor ervaren medewerkers. Wanneer je net van school komt, heb je nog veel te leren en dat kan natuurlijk heel goed bij een technische organisatie die jou net even extra kan begeleiden. Heb je deze begeleiding al lang niet meer nodig, maar ben je wel toe aan een nieuwe stap in je carrière, dan hebben we uiteraard ook voldoende technische vacatures voor ervaren techneuten.

 

Vrouwen in de techniek

Wist je dat 42% van onze kandidaten vrouw is die we aan een mooie baan helpen! Omdat de technische sector een grote branche is voor Modoc, weten we ook veel vrouwen te binden in deze rollen. Want hoezo is techniek alleen voor mannen. Who run the world? GIRLS! Daarom vinden we het belangrijk dat we niet denken in standaard stereotypen, maar bespreken we juist ook technische vacatures met zowel mannen als vrouwen. Hierin nemen we de werkgevers natuurlijk mee in hun beeldvorming en zoektocht naar de juiste collega.

 

Technische vacatures Zeeland en West-Brabant

Heb jij de ideale technische functie gevonden? Wacht dan niet langer en stuur direct je sollicitatie op via onze website of pak de telefoon om contact op te nemen met onze recruiters. Zij staan voor je klaar om de juiste match te maken en extra uitleg te geven als je dit nodig hebt. Wie weet loop jij straks met een brede grijns je nieuwe technische loopbaan tegemoet.

Stephanie de Roo

Projectmanager HR

stephanie@modoc.nl
076-3036311
www.linkedin.com