Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Webinar: werken vanuit je talenten

Nina Kuijper

In week 37, boosten we graag een beetje extra jouw werkplezier. Dit doen we door middel van het geven van webinars over een baan vinden die écht bij je past. Wat kun jij zelf doen om meer werkgeluk te ervaren? Of je nu nieuw bent op de arbeidsmarkt of al een tijdje mee gaat in het werkende leven, maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je inzichten krijgt die je verder helpen om jouw werkgeluk te vergroten.

Ben jij toe aan wat meer verdieping in jouw functie? Of wil je graag, net als anderen, je talenten benutten maar weet je nog niet goed hoe je dit doet?

Dan geeft Nina je graag met haar webinar: werken vanuit je talenten, fijne inzichten waarmee je in jouw huidige functie of misschien wel nieuwe functie aan de slag kunt.

Ze deelt in dit webinar haar kennis en ervaringen die ze de afgelopen jaren in gesprekken met kandidaten én werkgevers heeft opgedaan over je talenten ontdekken en inzetten. Wat kun jij zelf doen om je potentieel te benutten? Daarnaast weet Nina precies hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt, welke trends er zijn en wat jou verder helpt om meer werkgeluk te ervaren. Met praktische tips die je krijgt in dit webinar, kom jij verder in je carrière.

Wat mag je verwachten dat dit webinar je oplevert:

  • Je leert hoe je achter jouw talenten komt, want iedereen heeft talent;
  • Hoe je in je carrière bereikt wat je wilt bereiken;
  • Wat het je oplevert als je jouw talenten bewuster in gaat zetten op de werkvloer.

Wanneer:
Dinsdag 13 september om 11.00 uur neemt Nina, Talentcoach bij Modoc, je graag mee in één van de twee webinars die we in week 37 geven:

Wat:
‘WERKEN VANUIT JE TALENTEN’

Voor wie:
Voor iedereen die een functie aan wilt laten sluiten bij zijn/haar talenten en wilt weten hoe je dit het beste aanpakt.

Interesse in dit webinar? Inschrijven kan hier: