Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Webinar: kickstart je carrière

Céline Jung

In week 37, boosten we graag een beetje extra jouw werkplezier. Dit doen we door middel van het geven van webinars over een baan vinden die écht bij je past. Wat kun jij zelf doen om meer werkgeluk te ervaren? Of je nu nieuw bent op de arbeidsmarkt of al een tijdje mee gaat in het werkende leven, maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je inzichten krijgt die je verder helpen om jouw werkgeluk te vergroten.

Ben jij net afgestudeerd en bijna klaar om het werkende leven in te gaan? Wil je vooral direct goed van start en zeker weten dat je uit al het aanbod dat er aan vacatures is, je de juiste keuze maakt?

Of

Kun jij wel wat meer tips gebruiken over hoe je nu écht een keer die baan vindt die goed bij je past?

Dan geeft Céline je graag fijne inzichten waarmee je na dit webinar mee aan de slag kunt. Ze deelt in dit webinar haar kennis en ervaringen die ze de afgelopen jaren in gesprekken met kandidaten én werkgevers heeft opgedaan. Ze weet precies hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt en helpt jou als kandidaat in een sollicitatiegesprek graag verder met goede tips en inzichten.

Wat mag je verwachten dat dit webinar je oplevert:

  • Weten waarom iedereen het alleen nog maar over ‘werkgeluk ervaren’ heeft en wat het belang hiervan is;
  • Welke arbeidsmarktontwikkelingen invloed hebben op jouw sollicitatieproces;
  • De 3 belangrijkste pijlers voor een passende match in je carrière;
  • Hoe je erachter komt wanneer je JA! zegt tegen je nieuwe werkgever.

Wanneer:
Maandag 12 september om 11.00 uur neemt Céline, Talentrecruiter bij Modoc, je graag mee in één van de twee webinars die we in week 37 geven:

Wat:
‘KICKSTART JE CARRIÈRE’

Voor wie:
Voor iedereen die net is afgestudeerd en uit al het aanbod aan vacatures de juiste keuze wilt maken én voor iedereen die graag informatie krijgt over hoe je nu precies een passende functie vindt.

Interesse in dit webinar? Inschrijven kan hier: