Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Be Great At Both event

Voor vrouwen die werk en gezin combineren

Leer hoe het ouderschap en je werkambitie elkaar kunnen versterken. Verschillende vrouwelijke sprekers delen hun learnings en verhaal over het bouwen aan een succesvol merk, hoe ze leiderschap inzetten in zowel werk als het ouderschap en geven inzichten in de waarde van het ouderschap op het financiële aspect, de arbeidsmarkt en hun eigen waarde.

Leer je werkambitie met het ouderschap te versterken! En gun jezelf deze investering.

Je ziet het helemaal voor je: een toekomst waarin het ouderschap en je werkambitie vloeiend in elkaar overlopen. Je houdt er ook nog een sociaal leven op na. Je sport (zucht). Je biedt een luisterend oor waar nodig en je doet iets terug voor de maatschappij. De praktijk leert dat alle ballen hooghouden onmogelijk is. Schuldgevoelens die de kop op steken. Of dit nu is naar je klant, werkgever, je kind of naar je partner. Het gevoel dat het nooit goed is. Het zou zo fijn zijn als je het werk relaxt kunt combineren met het ouderschap en hierdoor een rijker leven krijgt.

Sommige vrouwen, ze lijken het helemaal onder controle te hebben. Hóe dóen ze dit toch?
Tijdens het Be Great at Both event krijg jij antwoord op al jouw vragen en wordt er niet normaal veel waarde met je gedeeld. Jij kan hier nog bij zijn. Tot uiterlijk 22 september bemachtig je een ticket.

LUISTER NAAR KRACHTIGE VERHALENSPREKERS

8 verschillende vrouwelijke rolmodellen, zoals Rachel Siwaletti (Bekend van De huismuts), Sanhya Santoe (Businesscoach), Maartje Paumen (Ex-tophockeyer) en Marielle Smit (CEO Mama Deli) beklimmen op 29 september het podium bij Equals in Amsterdam, de allereerste all-female clubhouse in Nederland! Zij delen hun ervaringen en succes in hun carrière, van corporate baan tot eigen bedrijf met miljoenenomzet. Zij vertellen je alles over:

  • Hoe zij hun bedrijf succesvol lieten groeien en aandacht hadden voor het gezin;
  •  De waarde van het moederschap op het financiële aspect, op de arbeidsmarkt en je eigen waarde;
  • Hoe je leiderschap inzet in zowel je werk als het ouderschap.

Ook delen zij hun uitdagingen, f*ck-ups along the way en voor welke dilemma’s ze hebben gestaan. Je leert welke keuzes ze hierin hebben gemaakt en wat hen hierbij hielp.

Linda van Wensen zal als Directeur Modoc aanschuiven in het panelgesprek waarbij de vraag wordt gesteld: wat is de waarde van het moederschap op het gebied van: financiële waarde, waarde op de arbeidsmarkt en persoonlijke waarde? Onder begeleiding van Rolien Magendans (bekend van de podcast Hoeveel ben ik waard?) en in gesprek met Hanneke van Aert (HR director PepsiCo) komt dit thema aan bod.

Meer lezen of nog gauw je ticket scoren? Ga naar: event.workitmama.nl