Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je daarin hulp gebruiken? Onze adviseurs en coaches nemen je graag mee in jou persoonlijke groei. Met oog voor jou talent.
Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is een manier om je vaardigheden, talenten en unieke eigenschappen te laten groeien. Bewustwording van deze capaciteiten is een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, waarbij je de focus legt op het verbeteren hiervan. Persoonlijke groei hoeft niet altijd groots of moeilijk te zijn. Met kleine stappen kom je al een heel eind. Dit kan hem zitten in een bepaalde mindset, een skill die je verbetert of het krijgen van meer zelfvertrouwen. Leren en ontwikkelen staat centraal.

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe kun je je zelf ontwikkelen?

Persoonlijke ontwikkeling is, zoals de term al zegt, heel persoonlijk. Waar de een behoefte heeft aan meer zelfverzekerdheid, is de ander gericht op het behalen van bepaalde persoonlijke doelen. Zelfontwikkeling is een on going proces, waarbij je zelf de regie in handen hebt. Hoe je jezelf kunt ontwikkelen is dan ook heel verschillend en afhankelijk van je doel. Met trainingen, cursussen en workshops kun je je kennis vergroten, met coaching kun je inzichten krijgen in jezelf en met het volgen van webinars en masterclasses kun je op een laagdrempelige manier met diverse onderwerpen aan de slag.

 

Bij Modoc staat groei en ontwikkeling van jouw loopbaan centraal. Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling bieden we aan door middel van loopbaancoaching, het afnemen van persoonlijke assessments en het geven van workshops en webinars. Voor meer informatie kijk je je bij onze diensten.

Groei is vaak oncomfortabel, rommelig en vol van emoties die je niet verwacht. Alleen het is waardevol en nodig en het brengt je mijlenver.
Joyce Kuppens Communicatieadviseur
Persoonlijke ontwikkeling

Een baan die bij je past

Het vinden van een baan die bij je past is niet altijd eenvoudig. Door bewust te zijn van je talenten en deze gericht in te zetten in een specifieke rol, ga je excelleren in je functie. Een baan die aansluit bij jou zorgt ervoor dat je gaat groeien, zorgt voor zelfvertrouwen en biedt werkgeluk.

Persoonlijke ontwikkeling bij Modoc

Wij helpen je bij jouw groeiambities. Neem contact op met onze adviseurs en samen kijken we hoe we vooruitgang kunnen boeken.

Nina Kuijper