Parttime vacatures

Op zoek naar een parttime baan, maar wel binnen een uitdagende functie? Dat kan soms lastig zijn, maar wij sluiten ons graag aan bij werkgevers waarbij een goede werk/privé-balans bovenaan staat. Dit doen we namelijk bij Modoc zelf ook! We zien in ons netwerk vooral fulltime functies voorbij komen, maar ook zijn onze klanten op zoek naar professionele en gemotiveerde parttimers die teams kunnen komen versterken en zichzelf kunnen ontwikkelen binnen een organisatie.

 

Parttime vacatures

Net als fulltime banen, zijn parttime vacatures er ook in allerlei soorten en maten. Wil je namelijk maar een paar uurtjes in de week werken? Of zoek je vooral een baan waar je nog een dag extra vrij hebt, dus alsnog 32 uur maakt? De hoeveelheid uren bij een parttime baan kan flink verschillen, zowel bij de werkgever als de wensen van de werknemer. Ook zijn er soms vooroordelen over het parttime werken, maar er zijn vooral voordelen:

  • Beter werk-privé balans
  • Meer tijd voor jezelf
  • Meer tijd voor je kinderen/opvoeding
  • Extra productiviteit op werkzame dagen
  • Minder stress en druk (mits goede verdeling van werk in parttime uren)

Parttime werken in eigen regio

Als je niet alleen deeltijd wilt werken, maar ook graag in je eigen regio aan de slag gaat, dan kun je bij ons goed filteren op de gewenste omgeving. Ben je woonachtig in West-Brabant of Zeeland? Dan zit je goed bij Modoc, omdat we gevestigd zitten in Etten-Leur en Tholen. Je kunt onze parttime functies onderverdelen in verschillende categorieën, zodat niet alleen de juiste regio, maar ook de juiste branche voor je naar voren komt op onze vacaturepagina. Denk hierbij aan de volgende branches:

  • Commercieel
  • Financieel
  • Techniek
  • Administratief

 

De parttime vacatures in West-Brabant vind je onder andere in Breda, Etten-Leur, Tilburg, Moerdijk en Oosterhout. Met Breda als centrale ligging en een stad waar veel werkgelegenheid is, binden we ons graag aan werkgevers uit deze regio. De parttime functies in Breda en omgeving sluiten aan om de normen en waarden vanuit Modoc: goed werkgeverschap, oog voor de medewerker en persoonlijke ontwikkeling.

Zeeland heeft daarnaast ook mooie werkgevers waarbij parttime krachten van groot belang zijn. Steeds meer zien we dat ouders beide een dag (of meer) inleveren om samen de opvoeding op zich te nemen of medewerkers die graag meer tijd voor zichzelf hebben. De parttime vacatures in Zeeland sluiten hier dan ook goed bij aan.

Parttime banen voor elk niveau 

Of je nu je MBO, HBO of WO diploma hebt, je kunt altijd de wens hebben om minder te werken dan fulltime en meer tijd voor privé te hebben. Bij Modoc hebben we vacatures voor diverse opleidingsniveaus en wellicht dat jouw ideale parttime functie er ook bij zit. Neem eens vrijblijvend contact op met onze carrièremakers voor een kennismakingsgesprek, zodat ze jou kunnen helpen met je zoektocht naar de geschikte deeltijd baan.

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Kelly Lazeroms

Recruiter Etten-Leur

kelly@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin