Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ster(k) in jouw carrière

Persoonlijke groei is voor iedereen goed. Voor het verhogen van je werkplezier én werkgeluk, is het belangrijk om je talenten te weten om ze vervolgens te benutten. In deze online cursus zoomen we dieper in op het ontdekken en benutten van jouw talenten.

11 ervaring in één cursus

Wat betekent carrière voor jou? Carrière maken klinkt heel groot. Het is maar net hoe jij invulling geeft aan jouw loopbaan en welke keuzes je maakt. Belangrijk vinden wij dat je doet waar je goed in bent. Je talenten inzetten dus.

 

Je hoeft niet harder te werken om je doelen te bereiken, je moet slimmer werken. Pak de regie over jouw carrière, werk slimmer en doe wat je leuk vindt. Je hoeft niet altijd te wisselen van baan om je werkplezier te vergroten.

 

Modoc bestaat al meer dan 11 jaar. We hebben in die 11 jaar tijd veel professionals gesproken en geholpen in hun carrière. Vanaf het eerste moment focussen wij ons op de talenten die je als persoon bezit. Een cv zegt niet zoveel over iemands kunnen en hoe blij iemand wordt van het werk. Wij vinden het belangrijk dat je werkplezier ervaart. Doe jij al waar je goed in bent, en iedereen heeft talent dus aan jou de vraag of je ze weet te herkennen?

 

Je hoeft niet altijd te switchen van werkgever of baan. Je eigen grenzen stellen is soms al genoeg om met meer plezier je werk te doen. Je doelen behaal je makkelijker als het geen energie kost.

Deze cursus, opgesteld door onze ervaren talentcoach en talentrecruiter, kent verschillende methodes en opdrachten om jou aan het denken te zetten. Je gaat richting bepalen. Je gaat van harder werken naar slimmer werken. Je krijgt energie van datgene wat je gaat aanpakken, want je gaat precies dat doen waar jij goed in bent. En via verschillende video ontvang je uitleg over jouw aanpak.

Met deze focus beloven we jou dat je veel meer werkplezier kan ervaren. Doe je mee?

Zorg jij dat je met jouw talent sterk in je carrière staat en de ster in jouw loopbaan wordt?

Nu 49,-.

Jouw werkgeluk een boost geven

De ster(k) in jouw carrière cursus is ontworpen om jouw te helpen in de zoektocht naar jouw talenten. Wat heb je te brengen in een functie? Waar kan jij je focus nog in leggen om beter te worden? Wat heb jij  je werkgever te bieden? Waar haal jij juist energie uit en wat zijn je energievreters?

 

Door bezig te zijn met jouw ontwikkeling ga je efficiënt aan de slag met je kwaliteiten en kom jij zo steeds beter te weten wat je nodig hebt in je werk en wat jouw energie drivers zijn.

 

De cursus volg je dus als je stappen wilt maken in jouw loopbaan!

 

✔ Een uitgebreide talententest en 4 opdrachten
✔ Inzicht in jouw top vijf talenten die je in leert zetten en kunt onderbouwen
✔ 5 verschillende formats die jij kan gebruiken, waaronder: vitaliteitscheck en het carrièrewiel
✔ Een talentenpaspoort waar je jouw gehele loopbaan profijt van hebt om op terug te vallen.

Wat anderen van de online cursus vinden

Sophie
Review Cursist
De eerste oefening 'ontdek je talenten' vond ik heel leuk, omdat je aan de hand van stellingen inzicht krijgt in jezelf, zonder dat je direct door hebt wat je aan het doen bent of de vragen te 'letterlijk' zijn. Je wordt echt meegenomen in het proces. Daarnaast voegen de video's ook echt iets toe aan de online cursus. De video's laten het onderwerp veel meer leven.
Niels
Review Cursist
Het talentenpaspoort vind ik heel erg verhelderend en fijn. Het werd voor mij tastbaar en geeft inzichten. Ook al weet je stiekem wel waar je talenten liggen. Je kunt het altijd inzetten en is niet alleen werk gerelateerd.
Behoud is het nieuwe recruitment

Met ster(k) in jouw carrière

✔ Ontdek je waar jouw talenten en krachten liggen;

✔ Haal je meer energie uit je werk;

✔ Volg je gericht je loopbaan en maak je bewuste keuzes;

✔ Krijg je meer zelfvertrouwen over je loopbaan;

✔ Vergroot je jouw carrièrekansen omdat je weet wat je kan en wil;

✔ Leer je jezelf presenteren in een functioneringsgesprek of sollicitatiegesprek;

✔ Ontvang je een talentenpaspoort waarin je jouw ontwikkeling waarborgt voor de rest van jouw loopbaan.

Wat brengt 'ster(k) in jouw carrière' je?

✔ In 8 weken een concreet plan hoe je stappen in je loopbaan maakt;

✔ Een sterke basis om je loopbaan een boost te geven;

✔ Op ieder gewenst moment vanaf iedere plek, werk je aan jouw loopbaan.

✔ Een talentenpaspoort waarin je de onderbouwing van jouw talenten en ontwikkeling hebt uitgewerkt.

 

Kies voor deze online cursus ‘Ster(k) in jouw carrière’! Ontdek jouw talenten en leer hoe je ze inzet om die stap in jouw loopbaan te maken die je wilt maken.