Welkom!

Talenten ontdekken & inzetten

Nina

Hoi, ik ben Nina en ik ben Talentcoach bij Modoc. Tijdens deze online cursus neem ik je mee in jouw zoektocht naar je talenten en richten we ons op het inzetten van jouw krachten in je werk. Mijn drijfveer is om jouw verder te helpen in je carrière en je te laten zien hoe je vanuit jezelf stappen kunt maken. Soms heb je alleen even een spiegel nodig of juist dat duwtje in de rug. Via video’s en het werkboek neem ik je, samen met mijn collega Céline, mee in deze cursus om een ster te worden in je carrière.

Celine

En ik ben Céline, werkzaam als Talentrecruiter bij Modoc. Mijn open blik richting (young) professionals zorgt ervoor dat ik iedereen in zijn kracht kan zetten. Ik krijg er enorm veel energie van om te investeren in de potentie van professionals en ze te helpen in de juiste richting binnen hun loopbaan. Samen met Nina gaan we dit ook bij jou naar boven halen. Zit je er klaar voor? Succes!