‘’Ik blijf zeker bij Modoc langskomen voor een bak koffie, ik voel me altijd van harte welkom’’

Stef heeft een grote geschiedenis met Modoc. In 2012 kwamen we voor het eerst met elkaar in contact. Hij heeft diverse banen via Modoc gevonden. Toen hij als leidinggevende bij Martens en Van Oord ging werken, zat hij aan de andere kant van de tafel. Hij zocht passende medewerkers via Modoc. Hij is erg te spreken over de dienstverlening van Modoc. Toen hij op zoek was naar een nieuwe baan, aarzelde hij niet en klopte hij direct weer bij Modoc aan om samen de zoektocht te starten.

‘’Voorheen werkte ik via Modoc als lasser. Ik miste variatie in deze baan en ook miste ik de Brabantse gezelligheid. Daarom ben ik weer bij Modoc langsgegaan om de mogelijkheden te bespreken. Ik wist niet goed welke richting ik op wilde. Tijdens mijn zoektocht met Modoc werd me steeds meer duidelijk. Een functie waarin ik contact heb met mensen, maar ook technisch bezig kan zijn, dat past bij mij! Modoc bracht mij in contact met Glynwed. De functie servicemonteur sprak mij direct aan! De mix tussen het werken in de werkplaats en op locatie, vind ik leuk.’’

Hoe verliep jouw sollicitatieproces?
‘’Ik had meerdere sollicitaties lopen en ik mocht bij drie bedrijven aan de slag. Ik had het beste gevoel bij Glynwed en de arbeidsvoorwaarden waren goed. Ik kreeg een mooi aanbod en na twee maanden proeftijd, kreeg ik direct een vaste aanstelling. Een vast contract vond ik niet het belangrijkste. Ik heb namelijk eerder voor Modoc gewerkt en dat heb ik met veel plezier gedaan. Modoc is een goede en betrouwbare werkgever, die stipt is met betalingen. Ze zijn sociaal en een menselijk bedrijf. Ze denken met je mee en komen samen met jou tot een passende oplossing. Dat persoonlijke stukje, onderscheidt Modoc van andere bureaus. Ik blijf zeker bij Modoc langskomen voor een bak koffie, ik voel me altijd van harte welkom.’’

Hoe kijk je terug op jouw carrièreswitch?
‘’Ik had vooraf geen verwachtingen. Ik ken de technische wereld en ik weet hoe het is om als monteur te werken. Wel was het werk wennen, omdat het erg specifiek is. De carrièreswitch ervaar ik nog steeds erg positief. Ik ben erachter gekomen, dat ik graag voor een kleinere onderneming werk. Het persoonlijke spreekt mij aan. Zowel bij Modoc als bij Glynwed ben je geen nummer. Mensen kennen je bij naam en weten wie je bent.’’