Recruiter

Etten-Leur en Tholen

Wij zijn trots op ons werk als carrièremaker. In de regio West-Brabant en Zeeland zijn wij van toegevoegde waarde voor onze werkgevers en (young)professionals die wij voor lange termijn aan elkaar verbinden. Zie jij het als een uitdaging om de functie van Recruiter vorm te geven en meer inzicht te krijgen in het proces van recruitment? Wij waarderen onze stagiaires vanwege hun nieuwe kijk op onze dienstverleningen en de nieuwe energie die zij meebrengen. Daarom bieden wij zowel een HR stage aan op onze backoffice, als een Recruiter stage in een van onze vestigingen. Wil jij je persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling centraal stellen? Dan past deze stageplek bij jou!

 

Wat ga je doen?

Je krijgt de ruimte om een breed pakket aan taken uit te voeren en geeft hierin zelf aan hoever je wilt gaan. In de huidige arbeidsmarkt zijn wij actief in het werven van kandidaten die wij kunnen begeleiden in hun carrière. Samen met jouw collega’s ga jij je verdiepen in de wondere wereld van recruitment en HR. Natuurlijk is er ook ruimte voor eventueel een onderzoek voor school. Je kiest zelf een actueel en relevant onderwerp waarin jij je gaat verdiepen. Ten behoeve van je opleiding krijg jij de ruimte om onder werktijd je opdrachten uit te voeren, in de avonden hiervoor ploeteren is dus niet nodig.

 

Samen met het team houd jij je niet bezig met het afvinken van lijstjes, maar bouw je aan een relatie met je bestand aan werkzoekenden. Zo geef jij op een persoonlijke manier invulling aan het contact met het talent, wat open staat voor een vervolgstap in hun loopbaan. Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van zaken en het continue optimaliseren van kwaliteit in je werkprocessen.

 

Zo lever je een bijdrage aan het publiceren van vacatureteksten en werf je kandidaten op een proactieve manier. Jij spot talent binnen je netwerk en zet allerlei online kanalen in om dit netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je kennis om CV’s te screenen en ziet de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Al deze kennis en jouw persoonlijke intuïtie neem jij mee in de zoektocht naar de ideale match en in onze HR adviezen!

 

Hier ga je aan de slag

Modoc is een familiebedrijf en zet vanaf moment één talentontwikkeling centraal. Dit geldt voor zowel de werkgevers uit ons netwerk, de kandidaten en onze eigen werknemers. We werken met 18 collega’s verspreid over drie kantoren. Samen spelen we in op kansen op de arbeidsmarkt en houden we de veranderende arbeidsmarkt constant bij door onze proactieve houding. In Etten-leur vind je ons hoofdkantoor. De Recruiter stage kan in zowel Etten-Leur als Tholen.

 

Waar jij goed in bent

Jouw ondernemerschap en mensgerichte talent kan je de vrije loop laten, je nieuwe inzichten op HR gebied zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van ons werkgeversmerk. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat we jou bieden

 • Een leerzame (meewerk)stage op het gebied van de recruitmentbranche waar je verantwoordelijkheid kan laten zien op het gebied van HR;
 • Coaching vanuit talentvolle collega’s die jou graag verder helpen in je ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding afhankelijk van leerjaar en meewerkstage ja/nee;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Korte lijntjes binnen een familiebedrijf waar jij als persoon echt centraal staat;
 • Een fijne werksfeer in een jong en ambitieus team, met regelmatig een (virtuele) gezellige borrel.

Wat we vragen

 • Je volgt een hbo-opleiding richting Human Resource Management, Toegepaste Psychologie of Commerciële Economie en de stage valt in je derde of vierde leerjaar.
 • Je hebt een positieve drive en voelt affiniteit met het HR vak of recruitment;
 • Je bent nieuwsgierig;
 • Je bent energiek en gedreven in je werk;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Etten-Leur of Tholen wordt jouw standplaats;

“Naast het feit dat ik zelfstandig te werk mag gaan in het HR vakgebied, krijg ik ook de kans om mijn talenten te ontwikkelen en benutten, dat maakt stage lopen bij Modoc zo waardevol!” – Claudia van Dolder, Recruiter Stagiare

Heb je interesse? Neem dan contact op met Céline Jung of solliciteer direct. En wie weet, kan jij je verder bij ons ontwikkelen.