Stage Recruiter Tholen

Wij zijn trots op ons werk als carrièremaker. In de regio West-Brabant en Zeeland zijn wij van toegevoegde waarde voor onze werkgevers en (young)professionals die wij voor lange termijn aan elkaar verbinden. Zie jij het als een uitdaging om de functie van Recruiter vorm te geven en meer inzicht te krijgen in het proces van recruitment? Wij waarderen onze stagiaires vanwege hun nieuwe kijk op onze dienstverleningen en de nieuwe energie die zij meebrengen. Wil jij jezelf graag ontwikkelen op het gebied van HR en wil jij persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling centraal stellen. Dan past deze stageplek bij jou!

Wat ga je doen

Je krijgt de ruimte om een breed pakket aan taken uit te voeren en geeft hierin zelf aan hoever je wilt gaan. In de huidige arbeidsmarkt zijn wij actief in het werven van kandidaten die wij kunnen begeleiden in hun carrière. Samen met jouw collega’s ga jij je verdiepen in de wondere wereld van recruitment. Zo lever je een bijdrage aan het publiceren van vacatureteksten en werf je kandidaten op een proactieve manier. Jij spot talent binnen je netwerk en zet allerlei online kanalen in om dit netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je kennis om CV’s te screenen en ziet de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Samen met het team houd jij je niet bezig met het afvinken van lijstjes, maar bouw je aan een relatie met je bestand aan werkzoekenden. Zo geef jij op een persoonlijke manier invulling aan het contact met het talent, wat open staat voor een vervolgstap in hun loopbaan. Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van zaken en het continue optimaliseren van kwaliteit in je werkprocessen.

Al deze kennis en jouw persoonlijke intuïtie neem jij mee in de zoektocht van je collega’s naar de perfecte match! Natuurlijk is er ook ruimte voor eventueel een onderzoek voor school. Je kiest zelf een actueel en relevant onderwerp waarin jij je gaat verdiepen. Ten behoeve van je opleiding krijg jij de ruimte om onder werktijd je opdrachten uit te voeren, in de avonden hiervoor ploeteren is dus niet nodig.

Hier ga je aan de slag

Modoc is een familiebedrijf en zet vanaf moment één talentontwikkeling centraal. Dit geldt voor zowel de werkgevers uit ons netwerk, de kandidaten en onze eigen werknemers. We werken met 16 collega’s verspreid over twee kantoren. Samen spelen we in op de kansen die er liggen op de arbeidsmarkt en houden we de veranderende arbeidsmarkt constant bij door onze proactieve houding. Hierdoor spelen we in op de kansen die er liggen.

Waar jij goed in bent

Jouw ondernemerschap en commercieel talent kan je de vrije loop laten, je creatieve ideeën zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van de kandidaten uit de regio. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat we jou bieden

 • Een leerzame (meewerk)stage op het gebied van HR en recruitment waar je je verantwoordelijkheid kan laten zien;
 • Coaching vanuit talentvolle collega’s die jou graag verder helpen in je ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding afhankelijk van leerjaar en meewerkstage ja/nee;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Korte lijntjes binnen een familiebedrijf waar jij als persoon echt centraal staat;
 • Een fijne, informele werksfeer in een jong en ambitieus team, met regelmatig een gezellige borrel.

Wat we vragen

 • Je volgt een hbo-opleiding richting HR, Communicatie, Commerciële Economie of Toegepaste Psychologie;
 • Je hebt een positieve drive en bent in staat om het talent op de arbeidsmarkt met flair te woord te staan;
 • Je bent nieuwsgierig en draagt graag verantwoordelijkheid;
 • Je bent energiek en gedreven in je werk;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Neem dan contact op met Céline Jung of solliciteer direct. En wie weet, kan jij je bij ons verder ontwikkelen.