Stage Marketing & Communicatie

Wij zijn trots op ons werk als carrièremaker. In de regio West-Brabant en Zeeland zijn wij van toegevoegde waarde voor onze werkgevers en (young)professionals die wij voor lange termijn aan elkaar verbinden. Om onze doelgroep te leren kennen en te bereiken maken wij gebruik van (online) marketing. Wij vinden het belangrijk dat onze propositie aansluit bij wie wij zijn waardoor ook communicatie een belangrijk onderdeel is binnen Modoc. Zie jij het als een uitdaging om Modoc verder te helpen in onze visie en missie? Wil jij op het gebied van (online)marketing en communicatie jouw inzichten delen en je ongezouten mening geven over onze processen? Dan ben je bij ons welkom voor een toffe stage.

Wat ga je doen

Je krijgt de ruimte om een breed pakket aan taken uit te voeren. In de huidige arbeidsmarkt zijn wij actief in het werven van kandidaten die wij kunnen begeleiden in hun carrière. Samen met jouw collega’s van Communicatie en HR ga jij je verdiepen in de wondere wereld van recruitment en hoe wij de doelgroep kunnen verleiden en verbinden aan ons werkgeversmerk. Zo lever je een bijdrage aan het opzetten van onze boodschap en campagnes. Je analyseert de doelgroep en denkt mee over de communicatiemiddelen die we intern en extern inzetten. Kortom, je ontwikkelt je op verschillen fronten en komt erachter waar jouw interesse vooral naar uit gaat.

Samen met het team houd jij je niet bezig met het afvinken van lijstjes, maar leer je vooral prioriteiten te stellen en je werkzaamheden aan te laten sluiten op de behoeften van de veranderende arbeidsmarkt. Zo ben jij onze doelgroep graag een stapje voor en speel je in op hun wensen en behoeften. Je gaat met je eigen taken aan de slag en bent verantwoordelijk voor een mooie aanvulling op de projecten die we het komende jaar uitvoeren.

Natuurlijk is er ook ruimte voor eventueel een onderzoek voor school. Je kiest zelf een actueel en relevant onderwerp waarin jij je gaat verdiepen. Ten behoeve van je opleiding krijg jij de ruimte om onder werktijd je opdrachten uit te voeren, in de avonden hiervoor ploeteren is dus niet nodig.

Hier ga je aan de slag

Modoc is een familiebedrijf en zet vanaf moment één talentontwikkeling centraal. Dit geldt voor zowel de werkgevers uit ons netwerk, de kandidaten en onze eigen werknemers. We werken met zo’n 20 collega’s verspreid over drie kantoren. Samen spelen we in op kansen op de arbeidsmarkt en houden we de veranderende arbeidsmarkt constant bij door onze proactieve houding. In Etten-leur vind je ons hoofdkantoor waar jij in het team Advies & Organisatie stage zal lopen.

Waar jij goed in bent

Jouw ondernemerschap en creatieve talent kan je de vrije loop laten, je nieuwe inzichten op communicatie en marketing gebied zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van ons werkgeversmerk. Een oog voor vormgeving is daarnaast een pré. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat we jou bieden

 • Een leerzame (meewerk)stage op het gebied in de recruitmentbranche waar je verantwoordelijkheid kan laten zien op het gebied van Marketing en Communicatie;
 • Coaching vanuit talentvolle collega’s die jou graag verder helpen in je ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding afhankelijk van leerjaar en meewerkstage ja/nee;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Korte lijntjes binnen een familiebedrijf waar jij als persoon echt centraal staat;
 • Een fijne werksfeer in een jong en ambitieus team, met regelmatig een gezellige borrel.

Wat we vragen

 • Je volgt een hbo-opleiding richting Communicatie, Marketing of Commerciële Economie en de stage valt in je derde of vierde leerjaar.
 • Je hebt een positieve drive en voelt affiniteit met het HR vak of recruitment;
 • Je bent nieuwsgierig;
 • Je bent energiek en gedreven in je werk;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Etten-Leur wordt jouw standplaats;

“Binnen Modoc krijg je een warm welkom en voel je ook op afstand de verbinding. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen waar jij behoefte aan hebt en plezier aan beleeft.” – Kirsten Konings, Stagiaire Marketing & Communicatie.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Celine Jung  of solliciteer direct. En wie weet, kan jij je verder bij ons ontwikkelen.