Stage HR

Wij zijn trots op ons werk als carrièremaker. In de regio West-Brabant en Zeeland zijn wij van toegevoegde waarde voor onze werkgevers en (young)professionals die wij voor lange termijn aan elkaar verbinden. Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen op de verschillende gebieden in het HR werkveld en jouw kennis verwerken in projecten en adviezen? Wij waarderen onze stagiaires vanwege hun nieuwe kijk op onze dienstverleningen en de nieuwe energie die zij meebrengen. Daarom bieden wij een HR stage aan in ons team Advies & Organisatie. Wil jij je persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling centraal stellen? Dan past deze stageplek bij jou!

 

Wat ga je doen?

Je krijgt de ruimte om een breed pakket aan taken uit te voeren en geeft hierin zelf aan hoever je wilt gaan. In de huidige arbeidsmarkt zijn wij actief in het werven van kandidaten die wij kunnen begeleiden in hun carrière. Samen met jouw collega’s ga jij je verdiepen in de wondere wereld van

 1. Natuurlijk is er ook ruimte voor eventueel een onderzoek voor school. Je kiest zelf een actueel en relevant onderwerp waarin jij je gaat verdiepen. Ten behoeve van je opleiding krijg jij de ruimte om onder werktijd je opdrachten uit te voeren, in de avonden hiervoor ploeteren is dus niet nodig.

 

Samen met team Advies & Organisatie ga jij aan de slag met diverse HR vraagstukken. Zo werken wij binnen A&O projectmatig en houden we ons met verschillende thema’s op HR gebied bezig. We zoeken altijd de verbinding tussen HR, Marketing & Communicatie en talentontwikkeling op. Je krijgt te maken met alle aspecten van HR, dit loopt van onboarding, werving & selectie, HR administratie tot employer branding. Zowel voor onze interne als externe medewerkers probeer je het werkgeluk en de vitaliteit te optimaliseren, wat zo weer bijdraagt aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Ook zal je meehelpen met de personeelsadministratie, Audit voorbereiding en zal je de urenverwerking bewaken. Je dient als vraagbaak voor HR-gerelateerde zaken voor onze collega’s, je spot kansen op de arbeidsmarkt en je volgt de laatste trends. Jouw visie, frisse blik en kennis draagt bij aan de groei van onze organisatie.

Door het eigen maken van jouw kennis over onze dienstverleningen (werving & selectie, detachering en HR advies) ontwikkel jij jezelf tot young HR professional.

Hier ga je aan de slag

Modoc is een familiebedrijf en zet vanaf moment één talentontwikkeling centraal. Dit geldt voor zowel de werkgevers uit ons netwerk, de kandidaten en onze eigen werknemers. We werken met 18 collega’s verspreid over drie kantoren. Samen spelen we in op kansen op de arbeidsmarkt en houden we de veranderende arbeidsmarkt constant bij door onze proactieve houding. In Etten-leur vind je ons hoofdkantoor. De HR stage heeft als standplaats Etten-Leur.

 

Waar jij goed in bent

Jouw ondernemerschap en mensgerichte talent kan je de vrije loop laten, je nieuwe inzichten op HR gebied zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van ons werkgeversmerk. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat we jou bieden

 • Een leerzame (meewerk)stage op het gebied van de recruitmentbranche waar je verantwoordelijkheid kan laten zien op het gebied van HR;
 • Coaching vanuit talentvolle collega’s die jou graag verder helpen in je ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding afhankelijk van leerjaar en meewerkstage ja/nee;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Korte lijntjes binnen een familiebedrijf waar jij als persoon echt centraal staat;
 • Een fijne werksfeer in een jong en ambitieus team, met regelmatig een (virtuele) gezellige borrel.

Wat we vragen

 • Je volgt een hbo-opleiding richting Human Resource Management, Toegepaste Psychologie of Personeelszaken en deze stage valt in je derde of vierde leerjaar;
 • Je hebt een positieve drive en voelt affiniteit met het HR vak of recruitment;
 • Je bent nieuwsgierig;
 • Je bent energiek en gedreven in je werk;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Etten-Leur wordt jouw standplaats;

“Als afstudeerstagiaire bij Modoc krijg ik veel ruimte voor ontwikkeling, het aangaan van uitdagingen en het delen van ideeën. Een organisatie waar er aandacht is voor mij als individu en als young professional. Ik kan nu al zeggen dat ik ga terugkijken op een toffe, leerzame tijd!” – Céline Jung, Stagiaire HR.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Céline Jung of solliciteer direct. En wie weet, kan jij je verder bij ons ontwikkelen.