Het verhaal van Modoc

Modoc start in 2010 als een familiebedrijf: Moeder Marja en dochter Linda. Beide al werkzaam in recruitmentbranche, besluiten ze dat het anders kan. Ze startten met de visie om persoonlijker en meer betrokken met het sollicitatietraject om te gaan.

 

In 2014 opende er een vestiging in Kortgene. Door middel van goede mond tot mond reclame breidde Modoc snel uit. Kortgene verhuisde in 2016 naar locatie Goes. Modoc begeleidde toen al 67% van de kandidaten vanuit een werkende positie naar een nieuwe baan. Het ontstaan van het hoofdkantoor in Etten-Leur  in 2018 met een backoffice team zorgde voor een uitbreiding van interne functies. De professionals van Modoc worden opgeleid tot coach en trainer en ontwikkelen workshops en coachingssessies om de dienstverlening uit te breiden en onderscheidend te maken. Dit jaar (2019) is het jaar van de T(h)ree: drie vestigingen en met een nieuwe samenstelling. Samen met 17 professionals is Modoc uitgegroeid tot de carrièremaker van West-Brabant en Zeeland. En we groeien door!

 

Nog meer lezen over het verhaal van Marja en Linda? Voor het blad Forum gaven zij een interview over het runnen van een familiebedrijf, met de daarbij horende ups en downs.

Lees het artikel hier

Carrièremakers

Jij bent er als professional mee bezig: carrière maken. Verder komen in je loopbaan, promotie maken of een heel nieuw pad inslaan om er voor jezelf meer uit te halen. Maar wij weten dat deze zoektocht niet altijd even makkelijk is. Vacatures zoeken, motivatiebrieven schrijven en solliciteren en vaak zonder resultaat.

Daarom zijn wij als carrièremakers er juist om jou te helpen. Wij begeleiden professionals in hun loopbaan door centraal te staan in hun talentontwikkeling. Dit doen we op een persoonlijke en betrokken manier, waardoor er nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Door ons grote netwerk aan werkgevers gecombineerd met onze ervaring en expertise kunnen wij nieuwe matches maken tussen professionals en werkgevers. Het maken van de juiste matches, daar krijgen wij energie van!

Deze manier van werken is in de huidige arbeidsmarkt uniek! Wij nemen de tijd voor jou als persoon en kijken naar de dingen die jij graag wilt in je loopbaan. We kunnen je daarom ook op verschillende manieren helpen:

  • Momenteel actief op zoek naar een baan? Bekijk dan eens onze huidige vacatures op onze vacaturepagina;
  • Is het nog niet helemaal duidelijk voor jezelf wat je wilt in je loopbaan? Laat je dan coachen in een eenmalig coachingsgesprek op één van onze vestigingen;
  • Wil je meer leren over je eigen talenten en hoe je deze het beste in kunt zetten in je sollicitatieproces? Woon dan onze workshops over talentontwikkeling eens bij!

 Vacatures Coaching Workshops