Ben op zoek naar persoonlijke groei en wil je jezelf wel verder ontwikkelen maar weet je niet waar te starten?

Doe je het graag op je eigen houtje en vind je het handig om naslag werk te hebben? Dan hebben we drie goede opties voor jou.

Er zijn allerlei vormen om te werken aan je persoonlijke groei. De één doet een studie, de andere kiest voor een persoonlijk coachingstraject en jij kiest voor een laagdrempelige manier om je talenten te ontdekken en in te zetten.

Wij zijn van mening dat als je doet waar je goed in bent, je daar extra energie van krijgt. Je ontwikkelt je sneller en daarmee vergroot je jouw carrièrekansen. Wat die carrièrekansen voor jou ook mogen zijn. Uiteindelijk ben jij in the lead van jouw loopbaan omdat je weet wat je kan én wat nodig is om daar te komen. Zo kies je heel bewust hoe jouw loopbaan eruit gaat zien en haal je meer plezier uit je werk.

Kies hier uit ons aanbod wat het beste bij jou past:

E-book, jouw talent als succesfactor! 5,-

5 manieren om je talenten te benutten in je loopbaan. Dit e-book neemt je mee in 5 belangrijke stappen die je bewust maken hoe je nu met jouw talent omgaat en wat je nog kan doen om jouw talent succesvol te gebruiken.

Online cursus Ster(k) in jouw carrière! 49,-

Dit is een cursus waarbij je methodes en inzichten krijgt om je talenten te ontdekken en deze in te zetten. Met video, opdrachten en een eigen talentenpaspoort maak je een plan van aanpak om te groeien in jouw carrière.

Online cursus Ster(k) in jouw carrière inclusief jouw persoonlijk profiel analyse 250,-

Je doorloopt hier de online cursus Ster(k) in jouw carrière en krijgt vanuit de DISC theorie inzichten in jouw natuurlijke werkhouding, je communicatiestijl en wat jij nodig hebt om je werk goed en volop energie te doen. Het is een uitgebreid profiel dat veel mooie bruikbare inzichten geeft.