‘’Ik heb mijn passie gevonden in de tanktransport!’’

Nelie werkt sinds juni 2015 via Modoc als chauffeur tanktransport bij Eikelenboom. Zij heeft een contract voor bepaalde tijd en erg veel plezier in haar werk! Lees hier haar verhaal.

Waarom heb je deze stap genomen?

‘’In mijn vorige baan werkte ik als koerier op een bakwagen, dit was voornamelijk nachtwerk. Dit was een logische volgende stap. Mijn voorkeur ging namelijk uit naar een functie in dagdienst.

Bij Modoc stonden interessante vacatures open en zodoende ben ik met hen in gesprek geraakt. Modoc heeft een aantal bedrijven met mij besproken en onder andere bij Eikelenboom een kennismakingsgesprek geregeld. Eikelenboom was gelijk positief en heel enthousiast dat een vrouw het team kwam versterken. Zelfs de directeur belde mij persoonlijk op met de vraag of ik bij hen wilde werken!

Hoe bevalt je huidige functie?

Mijn huidige functie bevalt prima. Dit wil ik nog heel lang blijven doen. De werktijden zijn goed. Ik begin meestal op maandag (we starten altijd even in de kantine met een bakje koffie, zodat we bij kunnen kletsen). Vervolgens ontvang ik de informatie over de ritten en welke producten ik ga vervoeren (glucose, olie, vetten of non-food producten). Ik rij voornamelijk in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Het allerleukste aan mijn werk? Het allerleukste is dat ik met zo’n grote wagen de weg op kan. Het rijden en alles wat je onderweg ziet en meemaakt, is fantastisch! Ook het klantcontact vind ik leuk. Ik krijg leuke reacties als vrouwelijke chauffeuse. Ik heb echt mijn passie gevonden in de tanktransport. Ik hoop dat ik dit werk nog jaren kan doen!

Tot slot, hoe verloopt de samenwerking met Modoc?

De samenwerking vind ik positief. Je vragen worden direct beantwoord. Je kan altijd bij Modoc terecht en ze nemen de tijd voor je. Bij Modoc voel ik me gewaardeerd.