MBO vacatures

Bij Modoc vind je een hoop MBO vacatures, zowel voor starters als voor professionals. Heb je dus net je MBO afgerond en zoek je een passende baan die aansluit bij jouw talenten of ben je juist al jaren werkzaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Modoc verwelkomen we je graag voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw wensen en behoeften door te nemen.

De MBO vacatures die wij in bemiddeling hebben vallen voornamelijk in de branches Techniek, Industrie, Logistiek en Transport en dit personeel is echt onmisbaar! Ook de zakelijke dienstverlening komt steeds meer naar voren. MBO functies zijn er in allerlei soorten en maten. Denk hierbij dus aan fulltime of parttime vacatures, startersfuncties of juist leidinggevende functies en natuurlijk binnen verschillende werkgebieden. Kom eens langs in Etten-Leur of Tholen om de middelbaar beroepsonderwijs vacatures te bespreken.

 

MBO vacatures Etten-Leur (West-Brabant)

Ben je op zoek naar werk in de omgeving van Etten-Leur, zoals in Breda, Roosendaal of Tilburg? Dan zit je bij Modoc aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid portfolio aan MBO vacatures en daarbij een uitgebreid netwerk aan bedrijven en organisaties die dus op zoek zijn naar deze talenten. Veelal zijn we op zoek naar MBO+ kandidaten die graag een vervolgstap in hun carrière maken. Een aantal voorbeelden van MBO vacatures in Etten-Leur.

 • Monteurs
 • Administratief medewerkers
 • Customer Service medewerkers
 • Operators
 • Werkvoorbereiders
 • Techneuten

 

MBO vacatures Tholen (Zeeland)

Woonachtig in Zeeland en op zoek naar een baan op MBO niveau? Kom langs bij Modoc op Tholen waar onze carrièremakers graag met jou aan de slag gaan om een passende baan te vinden. In de omgeving van Tholen zitten een aantal toonaangevende bedrijven in de richting van techniek, logistiek, industrie en transport. Neem een kijkje bij deze functies op MBO niveau in de volgende branches:

 • Techniek
 • Industrie
 • Logistiek
 • Transport
 • Administratie

Startersfuncties MBO

Net klaar met je opleiding en nog zoekende naar welke baan bij jou past? Geen probleem! Je kunt namelijk ook bij Modoc terecht voor een stukje loopbaanadvies en talentontwikkeling. Samen kijken we naar jouw talenten en hoe je die het beste kunt inzetten. Vervolgens kunnen we meteen de vertaalslag maken naar de vacatures op MBO niveau en welke het best bij jou past. Hierdoor kunnen we direct aan de slag! Zien we je snel?

Maak hierbij kennis met onze teams!

 

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl