Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Loopbaan ontwikkeling voor jouw medewerkers

loopbaanadvies

Jouw organisatie in beweging

Doordat je investeert in je medewerkers, zet je hiermee jouw organisatie in beweging. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer om in beweging te komen en blijven. Volgens ons draait het om ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van zelfinzicht. Deze aspecten vormen dan ook het uitgangspunt in loopbaan ontwikkeling. Zet je samen met ons je organisatie in beweging?

vacatures zierikzee

Behouden van collega's begint bij het geven van aandacht

Behoud van collega’s is het nieuwe recruitment. Juist in een tijd van schaarste is het belangrijk te investeren in de héle employee journey. Wij vinden het cruciaal om te investeren in de ontwikkeling van collega’s. Als je hen aan boord houdt, brengen ze jouw organisatie verder en zijn ze het uithangbord voor jou als werkgever.

 

“Organisaties die luisteren naar en helpen om dromen en ambities van medewerkers te verwezenlijken, zijn beter in staat om bedrijfsdoelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen”
Linda van Wensen
Linda van Wensen

Aan de slag

Laat jouw medewerkers potentie nog meer groeien. Een gratis loopbaan ontwikkelingsgesprek met één van onze talentcoaches, geeft een goed inzicht in waar groei zit. Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op om plan van aanpak te bespreken. Je mag ook de gegevens van je medewerker die je op wilt geven achterlaten. Vraag dan vooraf wel eerst even goedkeuring om de gegevens te verstrekken.

Naam(Vereist)

Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Contactgegevens

Socials