Hi Talent,

Wat leuk dat je interesse hebt in de cursus van onze talentcoach Nina. Ze heeft alles wat je nodig hebt aan informatie verzameld op instagram zodat je lekker makkelijk vanuit huis, op je eigen tempo deze cursus kan volgen. Anders dan bij een volledig loopbaancoachingstraject.
Met humor en handige toepasbare tips doorloop je deze cursus.

De personal branding cursus, die volledig via Instagram plaatsvindt, levert je op:

  • Inzicht krijgen in jouw talenten;
  • Hoe je voorkomt dat jouw talent een valkuil wordt;
  • Je leert jezelf presenteren tijdens een sollicitatie of kennismaking;
  • Welke methode je gebruikt om je voor te bereiden
    op een kennismaking beoordelingsgesprek of sollicitatiegesprek;
  • Met meer zelfvertrouwen ga je jouw carrière tegemoet;

 

Je persoonlijke notities zijn keer op keer als naslagwerk te gebruiken. Je krijgt een maand lang toegang tot het Modoc_personalbranding account.

Voor aanvang van de cursus ontvang je per mail je notitieboek zodat je alle opgedane informatie op één plek verzameld en dit altijd nog terug kan lezen.

NU voor maar €15,- (reguliere prijs is €34,95) hiervoor heb je aan het eind van de cursus een compleet inzicht in jouw talenten en hoe je die inzet.
De kennis die je opdoet is keer op keer te gebruiken. Je weet wat jou uniek maakt waardoor je de beste versie van jezelf neer zet.

De eerste week van december is er een mogelijkheid om je aan te melden. Bemachtig je plekje, we stellen een limiet van 30 deelnemers om jullie ontwikkeling goed te volgen.
Total