Hi Talent,

Wat leuk dat je interesse hebt in de personal branding cursus van onze talentcoach Nina. Ze heeft alles wat je nodig hebt aan informatie verzameld in instagram zodat je lekker makkelijk vanuit huis, op je eigen tempo deze cursus kan doornemen. Anders dan een volledig loopbaancoachingstraject.
Met humor en handige toepasbare tips doorloop je deze cursus.

De personal branding cursus, die volledig via Instagram plaatsvindt, levert je op:

  • Inzicht krijgen in jouw talenten;
  • Hoe je voorkomt dat jouw talent een valkuil wordt;
  • Je leert hoe je jezelf presenteren tijdens een sollicitatie of kennismaking;
  • Welke methode je gebruikt om je voor te bereiden
    op een sollicitatiegesprek of kennismaking;
  • Met meer zelfvertrouwen ga je jouw carrière tegemoet;

 

Je persoonlijke notities zijn keer op keer als naslagwerk te gebruiken. Je krijgt een maand lang toegang tot het Modoc_personalbranding account.

Voor aanvang van de cursus ontvang je per mail je notitieboek zodat je alle opgedane informatie op één plek verzameld en dit altijd nog terug kan lezen.

NU voor maar €15,- (reguliere prijs is €34,95) hiervoor heb je aan het eind van de cursus een compleet inzicht in jouw talenten en hoe je die inzet.
De kennis die je opdoet is keer op keer te gebruiken. Je weet wat jou uniek maakt waardoor je de beste versie van jezelf neer zet.

De nieuwe groep start 1 december aanstaande! Bemachtig nu alvast je plekje want we stellen er een limiet aan om de ontwikkeling van de deelnemers goed te blijven volgen.
Total