‘’Ik ben enorm dankbaar voor deze kans’’

Jeri is in juli 2017 begonnen bij Allied Mineral Products als customer service medewerker. Inmiddels is zij per januari 2018 in vaste dienst getreden bij dit bedrijf.

‘’Eerder werkte ik als receptioniste. In die functie miste ik de uitdaging. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar de volgende stap in mijn loopbaan. Ik ging bij Modoc langs om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Al snel kwam Modoc met de functie customer service medewerker bij Allied Mineral Products. Ik ben daar op gesprek geweest en het voelde gelijk goed! De klik was er direct. De functie voldeed aan mijn wensen.’’

Hoe ziet jouw functie eruit?
‘’De functie die ik nu uitvoer, verschilt enorm met de functie als receptioniste. De enige overeenkomst is dat ik de gasten ontvang en het eerste aanspreekpunt ben voor de telefoon. Deze functie biedt mij veel meer uitdaging! Geen dag is hetzelfde. Ik vind de switch van een ‘Brabants’ bedrijf naar een ‘Zeeuws’ bedrijf heerlijk. Werk en privé is voor mij nu veel meer gescheiden, dat is fijn. Op het werk is het leuk met elkaar. De mensen hebben respect voor het privéleven van mede collega’s, dat miste ik bij mijn vorige baan.’’

De samenwerking met Modoc
‘’Normaal gesproken ben ik niet zo van de interviews en foto’s, maar omdat ik zo tevreden ben, wil ik Modoc graag helpen. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans. Ik heb Modoc positief ervaren; je krijgt snel en uitgebreid antwoord op je vragen en ze zijn echt persoonlijk betrokken. De leuke kaartjes, kerstborrel en attenties op verjaardagen, daarin is Modoc onderscheidend. Wat ik ook prettig vind, is dat Modoc de moeite neemt om even te bellen als er wat is. Er is regelmatig contact.’’

Jouw toekomst
‘’Ik wil zeker nog jaren blijven werken bij Allied Mineral Products, ook in dezelfde functie. Ik kan hier nog erg veel leren! Ik ben nu in vaste dienst en dat brengt ook diverse voordelen met zich mee.’’

Tip
‘’Wil jij een carrièreswitch maken? Als jouw gevoel zegt dat je er klaar voor bent, dan moet je ervoor gaan! Op het moment dat je nog twijfelt, ga je de functie niet vinden.’’