Beluister nu onze podcast op spotify 'De weg naar inspirerend werkgeverschap'.

De carrièremaker van West-Brabant en Zeeland.

Samen carrière maken met focus op talentontwikkeling, dat is waar het in ons familiebedrijf om draait. Recruitment en professioneel HR advies, we staan er voor werkgever én kandidaat. We zijn persoonlijk, leren de organisatie en kandidaat kennen, we zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en werken data gedreven. Met onze vestigingen in Tholen en Etten-Leur werken we regionaal. Talentmanagement, persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching, werkgeluk, inspirerend leiderschap. Al deze thema’s staan altijd centraal gedurende onze dienstverlening.
Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben?

 

 

Voor de werkgever

Wij matchen op basis van cultuur en natuurlijke werkhouding. We gebruiken slimme data waarmee we jouw doelgroep effectief bereiken. Lees hier meer over.

Voor de professional

Je huidige baan verlaten voor een baan waar je energie van krijgt? In onze blog lees je alles over werkgeluk en met plezier naar je werk. Schrijf je in en Modoc neemt contact met je op.

Voor de young professional

Klaar voor de eerste stap in je carrière? Maak gebruik van ons grote netwerk en kennis over de best passende werkgevers.

76%

van de werknemers van Modoc ervaart werkgeluk 

Wat het ervaren van werkgeluk voor onze collega’s betekent?

We gunnen iedereen werkplezier. Door het ontdekken van je talenten en weten waar je goed in bent maakt dat je een keuze maakt voor een functie die bij je past. We hebben verschillende methodes om achter jouw talenten te komen zoals een coachingsgesprek, een PPA test maken of het volgen van onze instagramcursus Personal Branding. Daarnaast adviseren wij de werkgevers in ons netwerk om te investeren in talentontwikkeling. Een dikke pré bij het kiezen van een bijpassende baan.