HBO vacatures

Heb je een HBO diploma op zak en ben je op zoek naar HBO vacatures? Bij Modoc kun je terecht voor zowel startersfuncties als voor banen voor ervaren professionals. Diverse werkgevers stellen een eis dat ze iemand zoeken met HBO werk- en denkniveau, zodat deze persoon goed aansluit op de functie en deze gemakkelijk kan uitvoeren. Ook dan zijn er werkgevers die meer waarde hechten aan relevante ervaring dan aan een daadwerkelijk HBO diploma.

 

HBO vacatures Breda en omgeving

Wanneer je woonachtig bent in Breda en omgeving en op zoek bent naar een functie op HBO niveau, dan zijn de vacatures bij Modoc geschikt voor jou. Het hoger beroepsonderwijs heeft ervoor gezorgd dat je een bepaalde manier van werken en denken hebt ontwikkeld. De vacatures op HBO niveau in Breda en omgeving sluiten hierbij goed aan. Sommige banen eisen een bepaald HBO diploma, bijv. als je specifiek in de technische sector werkt of in de zorg of onderwijs. Maar de meeste werkgevers in West-Brabant hechten waarde aan het werk- en denkniveau van hoger opgeleiden.

Breda is een stad met veel werkgelegenheid, waarbij organisaties zitten die HBO personeel graag omarmen. Via Modoc, gevestigd in Etten-Leur, kom je in contact met deze werkgevers en denken we samen mee om tot de juiste match te komen.

 

HBO vacatures Zeeland

De HBO vacatures in Zeeland zijn erg waardevol. We verbinden talenten graag met werkgevers in deze regio. Vanaf het begin van het bestaan van Modoc zitten we in Zeeland gevestigd, wat ervoor heeft gezorgd dat we een goede relatie hebben opgebouwd. Veel Young Professionals die werken in Zeeland komen vanaf de HZ University of zijn vanuit hun studentenleven terug thuis gekomen in Zeeland. Zowel de professionals als de starters verbinden we graag aan de HBO vacatures.

 

Technische HBO vacatures

We hebben diverse technische vacatures op HBO niveau die wellicht aansluiten op jouw wensen en ervaring. Je kunt hierbij denken aan functies als Technisch Project Coördinator, Engineer, 3D tekenaar, senior Werkvoorbereider of Technisch Salesmanager. Je kunt ook bij Modoc terecht voor andere branches op dit niveau, zoals:

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Coaching voor (young) professionals

Wanneer je net klaar bent met je HBO studie of juist al een tijdje in het werkveld zit, kan het voorkomen dat je niet helemaal goed (meer) weet in welke functie of bij wat voor soort bedrijf je je prettig voelt. Een loopbaancoach kan je hierbij helpen:

  • Geeft nieuwe inzichten in je talenten en valkuilen;
  • Denkt mee over de carrièremogelijkheden;
  • Houdt een figuurlijke spiegel voor;
  • Helpt je verder om de volgende stap te zetten.

 

Onze coaches kunnen natuurlijk ook meteen de link leggen met het werkveld en je introduceren bij de HBO vacatures.