Fulltime vacatures

In West-Brabant en Zeeland is een ruim aanbod aan fulltime vacatures. Deze kun je bij Modoc op de website vinden óf je kunt er als werkgever natuurlijk voor kiezen om je voltijd functie bij ons uit te zetten. Zowel voor kandidaat als voor klant zetten wij het proces op en geven we persoonlijke aandacht om dit tot een goed einde te brengen. We werken vanuit een persoonlijke benadering, waarbij we altijd starten met een persoonlijk (kennismakings)gesprek om te weten te komen waar je ambities liggen of natuurlijk om alle ins en outs van de vacature te leren kennen. Voor iedereen hebben we dan ook fulltime vacatures die goed bij ze passen.

Fulltime vacatures voor jou

Ben jij 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? De fulltime vacatures bieden jou de kans om deze stap te maken. We hebben een breed netwerk aan bedrijven die altijd op zoek zijn naar voltijd krachten. Dit kan zowel op MBO, als op HBO en WO niveau zijn. Vanuit Modoc richten we ons voornamelijk op het ‘kantoorpersoneel’ verspreid over diverse branches. Jouw fulltime baan kun je dus wellicht vinden onder de volgende categorieën:

Voltijd personeel werven

Zoals aangegeven zijn we er niet alleen voor de kandidaat, maar ook voor de werkgever. We maken de match door te selecteren op basis van skills, karaktereigenschappen, wensen en behoeften. Puur kijken naar een CV is verleden tijd en niet meer passend in de huidige arbeidsmarkt. Wanneer je dus op zoek bent naar fulltime personeel, nemen we de werving voor je uit handen en zetten we een persoonlijk werving en selectieprocedure op.

Voordelen van fulltime werken

Anno deze tijd is het steeds gebruikelijker om een goede werk/privébalans te hebben. Dit kan voor sommige betekenen dat ze minder uur willen werken, flexibele uren willen of een bepaalde werkdruk willen verminderen. Ook met fulltime werken is deze balans zeker mogelijk en heb je uiteraard nog andere voordelen:

  • Maximale vrije dagen
  • Lekker salaris op basis van een fulltime werkweek
  • Ruimte om je functie helemaal eigen te maken
  • Je mist niks op kantoor (zowel van werk als van collega’s)
  • Mogelijkheid om (sneller) door te groeien

Fulltime vacatures West-Brabant en Zeeland

Onze carrièremakers in Etten-Leur en Tholen zijn gespecialiseerd in het werkgebied van West-Brabant en Zeeland. De vacatures nemen zij op zich en zullen er voor zorgen dat werknemer en werkgever bij elkaar komen en naar beide behoeftes goed wordt geluisterd. Je kunt contact opnemen via onze website of stuur eens een mailtje naar ettenleur@modoc.nl of tholen@modoc.nl

 

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com